Τι περιμένουμε να δούμε στο επόμενο επεισόδιο, που είναι ο ημιτελικός του μουσικού παιχνιδιού;

«Μετά τη Ρίτα Σακελλαρίου, έρχεται ο Μαρκ Άντονι με ένα λάτιν κομμάτι», είπε ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος μίλησε και για τη νέα του καθημερινότητα, εκτός της «Φωλιάς των Κου Κου».

«Έχω τα παιδάκια μου το πρωί. Έχω τη δυνατότητα να τους βλέπω το πρωί, να τους χαίρομαι. Δεν μου λείπει η εκπομπή ως εκπομπή.

Από τις δουλειές μου λείπουν οι άνθρωποι. Δεν έχω καταλάβει ακόμα ότι έφυγα, είναι πολύ νωρίς. Συναισθηματικά δεν έφυγα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στον ημιτελικό του YFSF θα υποδυθεί τη Μέριλιν Μονρόε. «Μετά τον Έλβις, μας έτυχε η Μέριλιν. Είναι δύσκολο να ακολουθήσω τη φωνή της, το νάζι της, την αθωότητά της. Πρέπει να καταβάλω προσπάθεια για να φτάσω κοντά της», είπε η ίδια στο «Πάμε Δανάη!».

Ο Ησαΐας Ματιάμπα θα υποδυθεί τον Λεωνίδα Μπαλάφα, μαζί με τον Γιώργο Ζερβάκη. «Θα κάνω δύο άτομα. Μου κρατούσαν την έκπληξη για τον ημιτελικό. Η λογική λέει ότι κάποιος θα γραφτεί και θα είναι σε βίντεο, και ο άλλος live», εξήγησε ο ίδιος.

Ακόμη, ο Λευτέρης Ελευθερίου θα κάνει το Γιώργο Ζαμπέτα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε και στο αν θα τον ενδιέφερε να κάνει κάποια εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

«Θα έκανα εκπομπή μόνο αν η θεματολογία μου ταίριαζε. Δε θα έκανα κάτι απλά για να είμαι στην τηλεόραση. Μου αρέσουν τα ταξιδιωτικά, τα γνώσεων, τα αθλητικά. Ίσως έκανα κάτι σε αυτούς τους τομείς. Μου έχει γίνει πολλές φορές πρόταση για να κάνω εκπομπή. Αλλά ήθελα να ταιριάξει με αυτό στο οποίο εγώ θα μπορούσα να αποδώσω τα μέγιστα», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.