Μια «μαγευτική» βραδιά, με ροκ στοιχεία και εξαιρετικούς μουσικούς επί σκηνής, προσέφεραν στους τηλεθεατές η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και το «Σπίτι με το MEGA».

Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και αγαπημένα από το ελληνικό πεντάγραμμο ενορχηστρωμένα μοναδικά από τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με βάση τον νέο της δίσκο «Παρ’ το αλλιώς» παρουσίασε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών και σπουδαίων ερμηνειών, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια.
Το κοινό από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το πρόγραμμα και γέμισε τα social media με χιλιάδες μηνύματα αγάπης και θαυμασμού.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μου έχετε λείψει θανάσιμα

«Καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στο ‘Σπίτι με το ‘MEGA’. Μου έχετε λείψει θανάσιμα. Έχω απεριόριστη χαρά και μια μικρή αγωνία. Ελπίζω εγώ και οι συνεργάτες μου κατά τη διάρκεια της βραδιάς να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να συναντηθούμε ακόμα και από μακριά με αφορμή τη μουσική και τα τραγούδια. Ας περάσουμε όμορφα, χαλαρώστε, καθήστε αναπαυτικά προς το παρόν και ακολουθήστε μας,. Καλή διασκέδαση και καλή ακρόαση» είπε η ερμηνεύτρια στην έναρξη της βραδιάς.

Η Ελεωνόρα «επέμεινε» στην πρώτη δισκογραφική δουλειά, χαρίζοντας στους ακροατές του MEGA ένα ακόμα τραγούδι που την καθιέρωσε στα μουσικά δρώμενα. Το «Έλα» σε μουσική και στίχους Sunny Μπλατζή έκλεψε από την αρχή τις εντυπώσεις και έδωσε στην Ζουγανέλη ένα σημείο αναφοράς για τα επόμενα χρόνια.

«Τώρα θα μου επιτρέψετε να σας πω το τραγούδι που βγήκε πρώτα από την νέα μου δισκογραφική δουλειά. Μια διασκευή, με ελληνικούς στίχους του Νίκου Μωραϊτη» είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πριν ερμηνεύσει το «Σταθερό». Το τραγούδι είπε πρώτη το 1998 η Mina με τον τίτλο «Impagliatori d’ aquile».