Μιλάμε για την πρώτη φίρμα στην Αμερική. Την παρουσιάστρια των φετινών όσκαρ που όποιον γουστάρει έχει στο σώου της. Από τον Ομπάμα μέχρι Μπραντ Πητ και Αντζελίνα. Κι όμως σε μια πρόσφατη εκπομπή της ασχολήθηκε με μια ελληνική σαπουνόπερα, ονόματι «Μπρούσκο» που παίζεται στον ΑΝΤ1!!! Αλήθεια σας λέω, δεν κάνω πλάκα και παραθέτω βίντεο για πειστήριο.

Αυτό συνέβη λόγω του γεγονότος ότι σε μια σκηνή του έργου εμφανίζεται ένας παππούς να νοσταλγεί την παληά αγαπημένη του και να κυττάζει μια φωτογραφία. Ελα, όμως, που η φωτογραφία ήταν της Ελεν Ντε Τζενέρις τη χρονιά που αποφοίτησε από το high school. Οπως, καταλαβαίνετε η δαιμόνια κυρά Ελεν το ξεχείλωσε.

Το περιστατικό αυτό είναι μέγιστη απόδειξη προχειρότητας στα ελληνικά κανάλια. Κάνουμε γύρισμα και θέλουμε μια φωτογραφία. Ο βοηθός βρίσκει μια από διάσημη περσόνα. Αμέλεια ή, σατανικό κόλπο; Εδώ σε θέλω. Πώς το ξέρεις εσύ εάν το βίντεο που έφτασε στη Ντε Τζενέρις, από κάποια Μαρία, τηλεθεάτριά της, δεν ήταν στημένο από τον ΑΝΤ1. Τεράστια μαγκιά του παραγωγού της ελληνικής σειράς.