Αύριο Σάββατο 8 Μαΐου, η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία και πολλές αποκλειστικότητες. Αποκαλυπτικά θέματα, ρεπορτάζ και μεγάλες προσφορές για όλους τους αναγνώστες μας!

Διαβάστε:

Ο Covid – 19 φέρνει ανατροπές στην Ε.Ε

Σενάρια διαγραφής ιδιωτικού χρέους ...

Κατέρρευσε το σχέδιο για «αντιδεξιό μέτωπο»

Το ναυάγιο του Αλέξη Τσίπρα

Τελευταία ελπίδα το εργασιακό – Πώς θα τον ακυρώσει το Μαξίμου – Η απόλυτη κυριαρχία της Ν.Δ. στα γκάλοπ

Οι απαντήσεις

Αλήθεια και μύθοι για την πατέντα του εμβολίου

Πρόταση του Ελληνα πρωθυπουργού στην Ε.Ε από την πρώτη στιγμή ήταν το εμβόλιο να αποτελέσει δημόσιο αγαθό για κάθε χώρα

Ανασχηματισμός τον Ιούνιο ή επανεκκίνηση απο Σεπτέμβριο;

Ο Καλογρίτσας, ο Αρτεμίου και το ραντεβού για το «SYRIZA TV»

Ο Πρόεδρος του Σύριζα στα ίχνη των ... PODEMOS

Ανάπτυξη

Το κρυμμένο «υπερόπλο» της κυβέρνησης

Οι κρίσιμες παρεμβάσεις που ετοιμάζονται στις ΣΔΙΤ

Καντρι Σιμσον

Επίτροπος Ενέργειας Ε.Ε

«Εφικτό το ελληνικό σχέδιο για τον λιγνίτη»

Ζέττα Μακρή

Υφυπουργός Παιδείας

«Με self tests η επιστροφή στα θρανία»

«Ωρα Μηδέν»

Αυτοψία – σοκ στον Ελαιώνα

Ισαβελ Ντιας Αγιουσο

Η «Ισπανίδα Τραμπ» άλλαξε το τοπίο

Πράκτωρ Π

Τα πλάνα του Αβραμόπουλου και οι εκτιμήσεις του Παυλόπουλου

Η Σ. Ζαχαράκη στη Σάσα

«Ανοίγει ο τουρισμός με σχέδιο και κανόνες»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:

Το Σάββατο 8 Μαΐου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με 2 μεγάλες προσφορές

Το Cook Magazine έρχεται στα Παραπολιτικά γεμάτο με νόστιμες συνταγές για αποτοξίνωση και ευεξία με την υπογραφή του Σταύρου Βαρθαλίτη!

Αυτό τον μήνα στο Cook Magazine που κυκλοφορεί το Σάββατο 08.05 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά, ο νέος Έλληνας Masterchef Σταύρος Βαρθαλίτης ετοίμασε για εσάς ένα τεύχος γεμάτο με light συνταγές, χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση, με γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας αλλά χωρίς περιττές θερμίδες! Απολαύστε δροσερές σαλάτες με κους κους και σπανάκι, πεντανόστιμες και ελαφριές ομελέτες με λαχανικά, φριτάτα με μανιτάρια Portobello και σπαγγέτι με πέστο βασιλικού! Ακόμη θα βρείτε τους πιο υγιεινούς και πεντανόστιμους Detox χυμούς για ενυδάτωση, ενεργοποίηση του μεταβολισμού και καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών! Φυσικά η γιορτή της Μητέρας θα γίνει ακόμη πιο ιδιαίτερη, μαγειρεύοντας τις κλασικές συνταγές με έναν πρωτότυπο και πιο σύγχρονο τρόπο! Μουσακάς αποδομημένος, λαχταριστά γεμιστά με κινόα και βότανα και λαχανόρυζο με τομάτα και κρόκο Κοζάνης!

Ακόμα, ο 12ος τόμος της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, της Εκδοτικής Αθηνών έρχεται αυτό το Σάββατο με τα Παραπολιτικά

Ο 12ος τόμος της νέας επετειακής έκδοσης της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους που κυκλοφορεί το Σάββατο 08.05 με τα Παραπολιτικά, είναι αφιερωμένος σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο της ελληνικής ιστορίας τα χρόνια 200-30 π.Χ.

Τα χρόνια αυτά είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ελληνική ιστορία γιατί οι Έλληνες έχασαν μεν την πολιτική ανεξαρτησία τους, κατόρθωσαν όμως με τη δύναμη του ανώτερου πολιτισμού τους να υποτάξουν βαθμιαία πολιτιστικά τον κατακτητή και να διατηρήσουν άθικτο τον ελληνικό χαρακτήρα των χωρών τους. Τα γεγονότα των χρόνων αυτών είχαν σπουδαίες συνέπειες για την εξέλιξη της ελληνικής ιστορίας.

Είναι μεγάλη εξάλλου και η κοσμοϊστορική σημασία αυτής της περιόδου αφού η εξάπλωση της κυριαρχίας των Ρωμαίων στην Ελλάδα και η δημιουργία της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, επηρεασμένης από τον ελληνικό πολιτισμό, αποτέλεσε μεγάλη καμπή της Ιστορίας και προσδιόρισε αποφασιστικά την πορεία της κατά τους αμέσως επόμενους αιώνες, αλλά και ως τη σύγχρονη εποχή.

Η «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» είναι έργο ενιαίο, γενικό και αδιάσπαστο από την αυγή του Ελληνισμού έως τον εικοστό αιώνα. Από την αρχή, την απώτερη ιστορία, διαμέσου των αρχαϊκών χρόνων, περνάει στους κορυφαίους αιώνες της κλασικής, αλεξανδρινής και ελληνιστικής εποχής, συνεχίζει στον χριστιανικό ελληνισμό της ακμής του Βυζαντίου, στους αιώνες του οθωμανικού ζυγού και στην εθνική αναγέννηση, περνώντας πλέον στη σύγχρονη εποχή. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η ιστορία της ανθρωπότητας είναι η ιστορία του ελληνικού πολιτισμού.

451



secret__15_