Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο Survivor, στις παρέες που έκανε μέσα στο παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε έναν άγνωστο διάλογο που είχε με συμπαίκτες της εκτός κάμερας.


«Την πείνα την αντέχεις. Έχουμε ζήσει σκληρές δίαιτες με τη δουλειά. Έχουμε βρεθεί και με τον Παππά και με τον Περικλή. Δεν μετανιώνω για τις παρέες μου, ούτε για τους ανθρώπους που επέλεξα να έχω δίπλα μου. Έχουν γίνει αρκετά πράγματα που δεν έχουν φανεί και δεν τα έχουν δείξει.

Πριν πάμε στο Συμβούλιο και ψηφιστούμε οι κόκκινοι, είχα πάρει τους ανθρώπους που είχα κοντά μου, τον Τριαντάφυλλο, τον Σάκη και τον Αλέξη και τους είχα πει ότι αν πιστεύετε ότι αγωνιστικά δεν είμαι καλή, να με ψηφίσετε. Για να κλείσουμε σε κάποιους τα στόματα που λένε ότι έχουμε στρατηγικές και ότι προσπαθούμε να βγάλουμε τους άλλους.

Ο Τριαντάφυλλος θα δυσκολευτεί πολύ στο ατομικό, τον λυπάμαι τον Ντάφυ» είπε μεταξύ άλλων η Ελευθερία Ελευθερίου. Δείτε στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day: