Εξελίξεις δρομολογήθηκαν χθες το πρωί στην πρωινή ζώνη του Star με την οριστική αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη από την εκπομπή, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος on camera. Κίνηση που αιφνιδίασε αλλά και προβλημάτισε, καθώς βρισκόμαστε μόλις δύο μήνες πριν από το φινάλε της σεζόν.



Ο ηθοποιός ανέφερε ότι η αποχώρηση ήταν προγραμματισμένη, καθώς ξεκινά γυρίσματα για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη». «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη “Φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από επτά χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star» ανέφερε και συνέχισε: «Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η “Σμύρνη μου αγαπημένη”.



Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω. Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου».



Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, με την Κατερίνα Καραβάτου να είναι εμφανώς συγκινημένη. Με δάκρυα στα μάτια είπε: «Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι. Έχουν γίνει τόσο πολλά αυτά τα επτά χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται».



Η «ΟN time» με εκτενές ρεπορτάζ πριν από λίγο καιρό ανέφερε τις κυοφορούμενες αλλαγές στο πρωινό του Star. Μάλιστα οι φήμες, που δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, κάνουν λόγο και για έναν μεγάλο καβγά που προηγήθηκε μεταξύ του ζευγαριού πριν από μερικές ημέρες. Τώρα τα βλέμματα όλων στρέφονται στο τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου εντός Star, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν είναι καθόλου βέβαιη η παραμονή της στην πρωινή ζώνη του καναλιού της Κηφισιάς.



Γι’ αυτό και τις προηγούμενες ημέρες έγιναν κρυφά ραντεβού με άλλους υποψήφιους παρουσιαστές. Το κανάλι και η παρουσιάστρια προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος. Πάντως ένα άλλο σενάριο, που αυτήν τη στιγμή σίγουρα δεν είναι το πιθανότερο, θέλει την Καραβάτου να παραμένει στο πρωινό του Star με σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες.



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 6 Μαΐου