Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και προέβη σε αποκαλύψεις.

Ο παρουσιαστής της Φάρμας μπήκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» οδηγόντας ένα τρακτέρ και  μίλησε για την παρουσίαση του ριάλιτι, για τα νέα του σχέδια στον ANT1 για την επόμενη σεζόν, αλλά και για την εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα.


«Στο να πω ότι θα κάνω τη “Φάρμα” δεν μου πήρε πού χρόνο. Η σκέψη ήταν στο αν θα σταματήσω από το Survivor. Μετά την απόφαση, όταν μιλήσαμε με τον ΑΝΤ1 για τη “Φάρμα” και τα άλλα πρότζεκτ που συζητάμε ήταν ήταν πολύ εύκολο.


Συζητάμε κι άλλα πράγματα, κάναμε μία συνεργασία που ελπίζω θα κρατήσει αρκετά. Η «Φάρμα» είναι το πρώτο βήμα» είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα να κάνω καινοτόμα πράγματα. Θεωρώ ότι το World Party ήταν διαφορετικό.

«Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό, που οι τηλεθεατές δεν θα έχουν ξαναδεί. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Έχω 2-3 ιδέες. Θα ξεκινήσουμε με μία, η οποία πρώτα ο Θεός θα ξεκινήσει από του χρόνου στον ΑΝΤ1. Είναι πολύ διαφορετικό. Δεν εννοώ το “Ελλάδα έχεις ταλέντο. Ούτε είπα ότι δεν θα είμαι στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο“. Δεν ξέρω ακόμα».



Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει και για την ευλογία που βιώνει περιμένοντας τα δίδυμα κορίτσια του. Δηλώνει απίστευτα ευτυχισμένος και ήδη τις βάζει στην απόλυτη προτεραιότητά του. Όσο για το αν έχουν σκεφτεί τι ονόματα θα τους δώσουν ακόμη δεν ε΄χουν καταλήξει σε κάποιο.