Ο Τριαντάφυλλος έχει αναδειχθεί… πρωταθλητής στις υποψηφιότητες προς αποχώρηση στο «Survivor» και κάθε φορά που βγαίνει στον… τάκο μεγάλο, μέρος των τηλεθεατών ψηφίζει και τον κρατάει μέσα στο παιχνίδι.


Πόσα χρήματα, όμως, βγάζουν από τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας, η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ; Τα τηλεφωνήματα είναι περίπου 50.000 σε αριθμό την εβδομάδα, που μεταφράζονται χονδρικά και πάντα κατά προσέγγιση γύρω στις 100.000 ευρώ, τα οποία εισπράττουν οι τρεις πάροχοι κινητής τηλεφωνίας, η Acun Medya και ο ΣΚΑΪ, με αυτήν τη σειρά.


Ο Τριαντάφυλλος, μέχρι τώρα, είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης και τις οκτώ φορές που έχει βγει προτεινόμενος επικράτησε όλων των αντιπάλων του. Το ποσοστό της δημοφιλίας του διαμορφώνεται από 15% έως 40%. Το χαμηλό είναι όταν δεν είναι πολύ «πολωτική» η κατάσταση και το υψηλό είναι όταν έχει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.


Βάσει αυτών των υπολογισμών, στα ταμεία των εταιρειών υπολογίστε ότι έχουν μπει μόνο από το κοινό που ψήφισε υπέρ του Τριαντάφυλλου 120.000 με 320.000 ευρώ. Και όσο θα πηγαίνουμε προς τον τελικό τόσο αναμένεται φυσικά αύξηση και των τηλεφωνημάτων και των συμμετοχών.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου