Πολύ στενοχωρημένος με την ήττα των Κόκκινων στο αγώνισμα του survivor για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που δεν έκρυψε τα δάκρυά του επειδή δεν θα δει την οικογένειά του.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο παίκτης των κόκκινων ερωτήθηκε για την ήττα και είπε ότι έχει να μιλήσει με την οικογένειά του τέσσερις μήνες, κάτι που το είχε ανάγκη.

Ο ίδιος «λύγισε» και εξομολογήθηκε αργότερα πόσο πολύ δεμένος είναι με την οικογένειά του, αλλά και την απώλεια του αδελφού του στο παρελθόν που του είχε στοιχίσει πολύ.

«Με είχε πιάσει το παράπονο που δεν έκανα την ομάδα μου χαρούμενη να φέρω πόντους για του ανθρώπους που με στηρίζουν.

Ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο που χάσαμε. Το έπαθλο αυτό μου στέρησε την επικοινωνία αυτή. Πληγώθηκα. Θα ήταν ένα κίνητρο να συνεχίσω και να πάω πιο μακριά. Μου λείπουν οι γονείς μου, δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα.

Τι να τα κάνεις τα λεφτά αν δεν έχεις την υγεία σου και τους γονείς σου; Λατρεύω τους γονείς μου και τα αδέλφια μου. Στο παρελθόν η οικογένειά μου είχαμε μια απώλεια, τον αδελφό μου, το έχω ζήσει αυτό το συναίσθημα.

Έχω χάσει ένα από τα αδέλφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία. Για αυτό θέλω να κάνω περήφανους τους γονείς μου.

Ξέρω ότι αξίζω, αλλά δεν θέλω να τους στεναχωρώ και να νιώθουν άσχημα για εμένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι να μην χτυπήσω.

Σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω. Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα. Το λέω στον κόσμο να αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δεν ξέρετε πόσο θα τους έχετε. Να μην τους στεναχωρείτε.

Είμαι ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια. Με μια αγκαλιά από τη μάνα μου και τον πατέρα μου μπορώ να τα ξεχάσω όλα», είπε ο παίκτης χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε ο παίκτης στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: