Με 24ωρο ζωντανό πρόγραμμα απαντούν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 στη θερμότατη υποδοχή που είχαν από τους ακροατές. Το νέο ραδιόφωνο της πόλης -που φιλοδοξεί να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια- συνεχίζει δυναμικά την επέκτασή του, καθώς από τη Δευτέρα 19/5 προστίθενται δύο ακόμη δυνατές εκπομπές. Από τις 23:00 έως και τη 01:00 (κάθε βράδυ) ο Γιάννης Ξυνόπουλος και οι συνεργάτες του θα κρατούν συντροφιά στους ακροατές με πολύ κέφι, έξυπνες ατάκες και χαλαρή μουσική. «Παίζοντας» με τις δηλώσεις της ημέρας, ο Γιάννης Ξυνόπουλος μάς μεταφέρει τα στραβά και τα ανάποδα της ημέρας με ένα ξεχωριστό στυλ. Πρόκειται για την ανανεωμένη έκφανση της εκπομπής «Χαίρω Πολύ, Ξυνόπουλος», που έχει κάνει δυναμικό πέρασμα από μεγάλους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. Από την ερχόμενη βδομάδα στο δυναμικό του σταθμού προστίθεται και ο πολύπειρος Ανδρέας Μαζαράκης, που μαζί με την ομάδα του από τη 01:00 έως τις 05:00 θα κάνουν… τη νύχτα μέρα. Πρόκειται για τη θρυλική εκπομπή του ΣΚΑΪ που άφησε εποχή και η οποία επιστρέφει δυναμικά στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1, με τον Ανδρέα Μαζαράκη έτοιμο για νέες περιπέτειες. Επί της ουσίας, για τέσσερις ώρες ο γνωστός δημοσιογράφος ανοίγει τα μικρόφωνα στους ακροατές, επιλέγοντας ταυτόχρονα τραγούδια από την πλούσια δισκοθήκη του. Από τις αρχές της εβδομάδας προστέθηκε στο δυναμικό του σταθμού και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σούλτας, ο οποίος, μαζί με τον Παναγιώτη Λιάκο, παρουσιάζει κάθε πρωί, στις 11, εκπομπή. Ταυτόχρονα, εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα των Χρήστου Φερεντίνου και Θοδωρή Αθερίδη την περασμένη Κυριακή στους 90,1. Με γρήγορους ρυθμούς και έξυπνες ατάκες, ο «Χρήστος και ο Αχρηστος» δημιούργησαν μια μεγάλη ραδιοφωνική παρέα, που θα έχει, πλέον, εβδομαδιαίο ραντεβού, κάθε Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι. Ηδη, πάντως, ο Χρήστος Φερεντίνος ετοιμάζει το concept της νέας του εκπομπής, η οποία μετά τις εκλογές θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο πρωί. 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Αυτήν την βδομάδα ξεκίνησε και η συνεργασία του σταθμού με την Olive Media, η οποία παρέχει αποκλειστικά ειδησεογραφία από τον χώρο της οικονομίας χάρη στην ομάδα του έγκυρου περιοδικού «Fortune» και από τον χώρο της showbiz, της μόδας και των γυναικείων θεμάτων από το «In Style». Οι προσθήκες στο πρόγραμμα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FΜ δεν σταματούν εδώ, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και η outdoor καμπάνια του σταθμού.