Στο «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε η Χριστίνα Κεφαλά το μεσημέρι της Πέμπτης, εκπλήσσοντας τον Νίκο Μουτσινά. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στον παρουσιαστή για την εμπειρία της στο παιχνίδι, εξομολογήθηκε ότι θα το συμμετείχε ξανά, ενώ αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά το μήνυμα που έστειλε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Γιώργο Λιβάνη μέσω εκείνης.

Ο γνωστός παρουσιαστής ζήτησε από την Χριστίνα Κεφαλά να μοιραστεί μαζί τους το μήνυμα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όμως εκείνη αρνήθηκε να το πει δημόσια και αρκέστηκε να το ψιθυρίσει στο αυτί του. Ο παρουσιαστής έμεινε με ανοιχτό το στόμα στο άκουσμα του μηνύματος, ωστόσο φαίνεται να είναι ο μόνος άντρας που το ξέρει, καθώς η Χριστίνα Κεφαλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Λιβάνη.

«Ο κύριος Λιβάνης δεν απαντάει σε μηνύματα, οπότε νομίζω ότι δεν θα το μάθει. Δεν το πιέζω άλλο. Δεν θέλω να εμπλέκομαι σε προσωπικά άλλων και ζωές. Έκανα το καθήκον μου αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κεφαλά.