Η νεαρή παρουσιάστρια έχει πολλές φορές μιλήσει δημόσια για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον ηθοποιό αφού τον θεωρεί τον δεύτερο πατέρα της μιας και μεγάλωσε μαζί του.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου έχουν αναπτύξει μια πολύ δυνατή φιλία και όλα αυτά τα χρόνια ο ένας πάντα στέκεται στο πλευρό του άλλου.

Με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με την μητέρα της Δανάης Μπάρκα για την οποία εκφράστηκε με πολύ τρυφερά λόγια.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και η παρουσιάστρια διαβάζοντάς τη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή.

«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο μας που μας εξελίσσουν, μας μαθαίνουν.

Και που μπορεί να μη μας έχουν γεννήσει, αλλά η οικογένεια που δημιουργεί ο καθένας είναι κάτι πολύ διαφορετικό και είναι όμορφο να δημιουργούνται οικογένειες…

Είναι όμορφο οι άνθρωποι να μεγαλώνουν τα παιδιά που έχουν με τον καλύτερο τρόπο και ο Χρήστος είναι η οικογένεια που όσες φορές κι αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να είναι οικογένειά μου.

Μου έμαθε πάρα πολλά και μου μαθαίνει ακόμα. Χρόνια πολλά Χρήστο, σ’ αγαπώ πολύ» είπε η Δανάη Μπάρκα.