Η Άννα Μαρία Βέλλη βρέθηκε στο «Καλό μεσημεράκι» μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor.

Η παίκτρια εξήγησε αρχικά πώς αποφάσισε να πάει στο ριάλιτι. «Στην τρέλα την πήρα την απόφαση γιατί αν το σκεφτόμουν πολύ δεν θα έφευγα. Δευτέρα με πήραν, Πέμπτη έφυγα. Στην αρχή του παιχνιδιού για τρεις εβδομάδες ήμουν σε σοκ και σκεφτόμουν γιατί το κάνω στον εαυτό μου αυτό. Ζοριζόμουν πάρα πολύ αλλά κυρίως ψυχολογικά. Δεν πίστευα καθόλου στον εαυτό μου» είπε.

«Οι φίλοι μου μου λέγανε ότι “σε κράζανε γιατί χαμογελούσες ειρωνικά”. Αν δεν γελούσα δεν θα περνούσα καλά» είπε η παίκτρια για το πώς φερόταν στα αγωνίσματα.

«Θυμάμαι πολλές φορές να πηγαίνω στον Νίκο και τον Τζέημς και να τους λέω “γιατί δεν με εμψυχώσατε;”» είπε.

«Είμαστε στην ταβέρνα που θα τρώμε προβατίνα το καλοκαίρι, έτσι αισθανθήκαμε» είπε για το έπαθλο φαγητού που κέρδισε με τον Τζέημς και τον Νίκο.

Για τον Αλέξη Παππά είπε: «Δεν θα βάλει το χέρι του ποτέ, θα είναι ο ηθικός αυτουργός. Κάποιοι παίκτες δεν το έχουν καταλάβει. Δεν είναι ο πιο δυνατός παίκτης. Το Survivor όμως είναι πολύ παιχνίδι ψυχολογίας. Δεν αρκεί να είσαι καλός στα αγωνίσματα».

«Και το περίμενα και δεν το περίμενα να φύγω. Βγαίνοντας έξω συνειδητοποίησα ότι οι φανς και της Κόκκινης ομάδας ψηφίζουν για να αποδυναμώσουν τον Τζέημς. Θα ήταν πολύ άδικος ο κόσμος αν έβγαζε τον Τζέημς. Έφυγα στο καταλληλότερο σημείο. Έπαιξα καλά, έφαγα με τους φίλους μου, δεν είχαν την τοξικότητα των γύρω πραγμάτων. Μπορεί να το επιτρέψει ο Αλέξης Παππάς, δεν ξέρουμε πότε θα κάνει την επόμενή του απεργία» είπε χαρακτηριστικά.

«Τους ανθρώπους που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους βάζουμε κάτω και τους χτυπάμε» είπε για την επίθεση Παππά στον Τζέημς.

«Θέλω να αποκαταστήσω μια αδικία για τον Μπάρτζη σοβαρή. Είναι πολύ άδικο για τον Νίκο να λένε ότι κάνει ό,τι του πει ο Τζέημς και η Άννα Μαρία. Και γιατί δεν ισχύει και γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ έξυπνος και ξεροκέφαλος» είπε για τον συμπαίκτη της.

Αυτό που φοβάται είναι να μην την ξεχάσουν οι δύο καλοί της φίλοι μέσα στο παιχνίδι. «Είμαστε φίλοι, εγώ θα πάω Ρόδο το καλοκαίρι. Θα πάω στα χωριά του Τζέημς».

«Αν σε συμπαθήσω είμαι εκδηλωτική σε βαθμό παρεξηγήσεως, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Είμαι εκδηλωτική με αυτούς που επιλέγω» είπε απαντώντας πλαγίως για τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη.