Τη δική του απάντηση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην θέση που πήρε στην κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να δώσει μέσω Twitter ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε αναδημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter κάποια, όχι και τόσο κολακευτικά, σχόλια για την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια απάντησε με τη σειρά της μέσω twitter εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή της.

Έχοντας παρακολουθήσει το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να εκφράσει τη δική της άποψη παίρνοντας θέση υπέρ της παρουσιάστριας.

«Θέλω να πω ότι κατά καιρούς για όλους εμάς που εκτιθέμεθα καθημερινά επί τόσα χρόνια γράφονται τέρατα κατά καιρούς, το να μπαίνει ο καθένας σε διαδικασία να βρίσκει τι αρνητικό γράφεται για τον άλλο για να το κάνει Retweet χωρίς να υπάρχει λόγος ένας Σάββατο πρωί, νομίζω ότι είναι σαν να ενισχύουμε την ανθρωποφαγία των social media» ήταν κάποια από τα λόγια της παρουσιάστριας του Alpha..

Αυτά άκουσε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και θέλησε να απαντήσει μέσω ενός νέου Tweet ρίχνοντας τα βέλη του αυτή τη φορά στη Σταματίνα υποστηρίζοντας πως αν κάποιος δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει γίνει καλύτερα να μην παίρνει θέση.

Δείτε ακόμη: Ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Φοβερό να σχολιάζεις χωρίς να γνωρίζεις τι έγινε. “Καινούργιο” είδος ρεπορτάζ… Μπράβο στην Σταματίνα» ήταν το σχόλιό του.