Ο Γιώργος Κοψιδάς μιλά για το πρόσωπο του Survivor που έχει απασχολήσει περισσότερο από όλους.

Ο Τριαντάφυλλος έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και ο Γιώργος Κοψιδάς εξηγεί στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και την Μαρία Κεφαλά, τι συμβαίνει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου όταν κλείνουν οι κάμερες.

Εκείνη την εβδομάδα είχε γίνει αυτή η ιστορία με το φαγητό, που σχολιάστηκε αρνητικά. Θεωρείτε ότι πληρώσατε κι αυτό;
Έχει γίνει μεγάλη παρανόηση με αυτό. Κατ’ αρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρεώθηκα εγώ το ότι δεν έφαγε ψάρι ο Τριαντάφυλλος. Ο Κόρο επέλεξε να μην του δώσει γιατί είχαν συμβεί πάρα πολλά και σοβαρά πράγματα, τα οποία είχε δει όλη η ομάδα και γι’ αυτό ήταν εναντίον του. Δεν μπορεί ξαφνικά εννέα άνθρωποι να τρελάθηκαν και να τα έβαλαν μαζί του χωρίς λόγο.

Τα οποία δεν κατέγραψαν οι κάμερες;
Ναι, γιατί έχει μια συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό του, πως ό,τι δεν έχει καταγραφεί είναι σαν να μην έχει γίνει. Επίσης, δεν έμεινε νηστικός, του μαγειρέψαμε φακόρυζο, πιτάκια. Απλά από το έξτρα ψάρι, που έπιασε ο Κόρο, επέλεξε να μην του δώσει. Εγώ δεν είχα καμία σχέση. Στο συμβούλιο έτυχε να ρωτήσει μόνο εμένα ο Γιώργος Λιανός και εξήγησα ότι για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν τον Κόρο, που είναι πολύ δίκαιο, τίμιο και δοτικό παιδί, να το κάνει, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί.