Οι «Άγριες Μέλισσες»… τσιμπάνε ακόμα, αλλά κάποιοι θα μείνουν στο ,Διαφάνι και δεν θα «μετακομίσουν» στην Τρούμπα, όπου θα μεταφερθεί η σειρά την επόμενη σεζόν. Αν και οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν αμέσως μετά το Πάσχα, η «ΟΝ time» έχει  πληροφορίες για κάποιους αγαπημένους ήρωες που θα πουν «αντίο», καθώς θα τελειώσουν οι ιστορίες τους.



Ο Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης), μετά τον ευνουχισμό του από τους κρατούμενους στις φυλακές, αυτοκτονεί στο ψυχιατρείο. Η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) θα προστατέψει το γιο της, Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης), αλλά, δυστυχώς, η καρδιά της δεν θα αντέξει. Όσο για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, επειδή είναι ένας καλός «άσος» κι έχει μεγάλο φαν κλαμπ θαυμαστριών, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν τελικά θα τον στείλουν φυλακή ή θα τη γλιτώσει, οπότε και θα συνεχίσει. Μάθαμε όμως ότι ο ηθοποιός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και στον επόμενο κύκλο. Εκτός αν κάτι… στραβώσει.


Ο Περικλής Τόλλιας (Χρήστος Πλαΐνης) και η σύζυγός του, η Παγώνα (Δανάη Λουκάκη), φαίνεται να ολοκληρώνουν την ιστορία τους. Άλλωστε, η κόρη τους,
Σοφούλα (Βίκυ Διαμαντοπούλου), τελικά δεν κλείνεται σε μοναστήρι, αλλά παντρεύεται τον Άγγελό της (Νίκος Λεκάκης), οπότε κι αυτοί ολοκληρώνουν την ιστορία τους.


Το ίδιο και η Δόμνα (Νεφέλη Κουλούρη), η αδελφή του Μελέτη, που επιστρέφει στο εξωτερικό, ενώ και ο Μπάμπης (Γιάννης Βασιλώττος), απογοητευμένος από την άρνηση της Ασημίνας (Έλλη Τρίγγου) να γυρίσει κοντά του, φεύγει οριστικά από το Διαφάνι. Θα επανέλθουμε…



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 6 Απριλίου