Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε η Σοφία Μαργαρίτη στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 και στον Κωνσταντίνο Καμέα, καθώς η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει δεχτεί bullying λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Στο «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αντέδρασαν έντονα.

«Για μένα είναι απαράδεκτη η Σοφία. Μόνη της η Σοφία άνοιξε ένα θέμα. Ο κόσμος μπορεί να γίνει ακραίος. Δεν έχω δει, όμως κανέναν να σχολιάζει τη σεξουαλικότητα κανενός.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τη σεξουαλικότητά του, γιατί η Σοφία ανοίγει ένα τέτοιο θέμα; Μόνη της σχολίασε στα social media.

Ο δημοσιογράφος γι’ αυτό τη ρώτησε. Δεν θα έπρεπε να ανοίξει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, χωρίς εκείνος να έχει δώσει κανένα δικαίωμα. Επιεικώς απαράδεκτη!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ενοχλημένη η Σοφία Μαργαρίτη από τα σχόλια στο Ευτυχείτε, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας τα εξής: «Πραγματικά ευφάνταστος τρόπος να ανέβει η τηλεθέαση σε κάποιες εκπομπές.

Συνάμα και εντυπωσιακή είναι η προσπάθεια που κάνουν να μιμηθούν παίκτες του παιχνιδιού στις κ…τούμπες. Το διάστημα που εγώ δέχτηκα επίθεση η συγκεκριμένη εκπομπή ελαφρά τη καρδία με εξέθεσε στο πανελλήνιο.

Σήμερα το ξανακάνει χρησιμοποιώντας μονταρισμένο απόσπασμα συνέντευξης μου. Άκομψη ήταν και η αναφορά στην ιδιότητα μου ως μάνα. Θλίβομαι πραγματικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο Ευτυχείτε απάντησαν στην πρώην παίκτρια του Survivor, αφού πρώτα έπαιξαν ολόκληρη τη δήλωση της Σοφίας:

«Όφειλα να το κάνω και στον Γιώργο και στον εαυτό μου. Κι εγώ βρέθηκα σε ανάλογη θέση όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν υπήρχε ο δικός μου αντίλογος να απαντήσω…

Θεώρησα υποχρέωση μου να το κάνω αυτό. Και αδικήθηκε κατάφορα όχι μόνο για το θέμα των προτιμήσεών του, αλλά κι επειδή ο Τριαντάφυλλος τον εξέθεσε με κάποιο τρόπο.

Μπήκα στη θέση της μαμάς του και θεώρησα ότι έπρεπε να λειτουργήσω προστατευτικά, μητρικά».

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε στη συνέχεια: «Αυτό που είπαμε χθες είναι για ποιο λόγο ανοίγει ένα τέτοιο θέμα η Σοφία, εφόσον ο ίδιος ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει μιλήσει ή κάποιος άλλος δεν έχει βγει να πει κάτι».

Από την πλευρά της, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, δεν μάσησε τα λόγια της: «Ποιος την έχει ορίσει να κάνει τον αντίλογο;

Ποιος είναι αυτός που θεωρεί και μιλάει για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου δημόσια και απαντά σε κάποια τρολ. Η δική μου η μάνα μού έχει μάθει ότι τα παιδιά όλου του κόσμου τα προστατεύουμε, δεν τα εκθέτουμε».