Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής η πολυαναμενόμενη υψηλών προδιαγραφών ελληνική σειρά του Mega, Σιωπηλός Δρόμος

Η νέα δραματική σειρά έχει την υπογραφή των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη, των δημιουργών των "Άγριων Μελισσών" υπό τη σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη, ενώ τα πρώτα δεδομένα είναι ενθαρρυντικά αφού φαίνεται πως η πρεμιέρα «μάγεψε» το τηλεοπτικό κοινό, αποσπώντας θετικές κριτικές για το σύνολο της προσπάθειας.

Όπως διαβάζουμε στα νούμερα τηλεθέασης για την Κυριακή, θερμή υποδοχή επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στη νέα σειρά, που σημείωσε ποσοστό μεγαλύτερο από 18% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Χαρακτηριστική είναι η υποδοχή στις γυναίκες 18-44 με ποσοστό 21%, ενώ επικράτησε του ανταγωνισμού στους άνδρες 45-54, με 20%. Κατά μέσο όρο, τη σειρά παρακολούθησαν 800.000 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη έφτασε τους 1.500.000 τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το hashtag #siopilosdromos συγκέντρωσε σχεδόν 3.000 σχόλια στο twitter.

Βίντεο: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

«Μπορείς να μου απαντήσεις σε μια ερώτηση, Θάλεια. Βαθιά μέσα σου, απολαμβάνεις αυτό που τους συμβαίνει;» ακούγεται να λέει ο απαγωγέας των μαθητών, που φαίνεται πως γνωρίζει πολλά για πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Σιωπηλός Δρόμος είναι μια μίνι σειρά μυστηρίου, που επικεντρώνεται στην απαγωγή ενός σχολικού λεωφορείου με εννέα μαθητές εύπορων και ισχυρών οικογενειών. Οι αστυνομικές έρευνες κινούνται σε αχαρτογράφητα νερά και όλα δείχνουν πως έχουν να κάνουν με μία ομαδική απαγωγή. Μια νεαρή δημοσιογράφος βρίσκεται αναπάντεχα στο επίκεντρο των γεγονότων. Μία ολόκληρη κοινωνία κλυδωνίζεται. Ένα παζλ υπόπτων σχηματίζεται, πάθη μυστικά και ίντριγκες, αποκαλύπτονται. Τα προσωπεία πέφτουν και οι κρυφές ζωές των πρωταγωνιστών βγαίνουν στο φως. Αντιμέτωποι με μια εφιαλτική πραγματικότητα, οι ήρωες αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους δαίμονες.