Εξελίξεις που δυναμιτίζουν ακόμα περισσότερο τις ζωές των ηρώων και διαταράσσουν ισορροπίες μέχρι πρότινος ανέγγιχτες θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ «Έξαψη» στο Mega.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο αστυνόμος Μηνάς Φράγκος (Κωνσταντίνος Κάππας) είναι ο δολοφόνος της Βίκυς (Σοφία Μανωλάκου) ή τουλάχιστον έτσι θα φανεί! Μάλιστα, την ώρα που η Βίκυ θα είναι ευτυχισμένη και θα ζει τον έρωτά της με τον Μηνά θα… σκάσει η βόμβα από την ίδια της την αδελφή, τη Μαρίνα (Γιούλικα Σκαφιδά).


Τα νέα στοιχεία που θα συγκεντρώσει μαζί με τον αστυνομικό Ορφέα (Ιωσήφ Πολυζωίδης) ανατρέπουν όλα τα δεδομένα – δεν ενοχοποιούν την Ίριδα Αξιώτη (Λουκία Πιστιόλα), αλλά τον Μηνά! Η Μαρίνα πιστεύει ότι η αδελφή της ακόμα κινδυνεύει γι’ αυτό θέλει να φτάσει στον ένοχο.


Όταν ανακαλύψει ότι το αυτοκίνητο του Αξιώτη το οδηγούσε ο Μηνάς, όλα ανατρέπονται… Άραγε, ο Μηνάς πλησίασε τη Βίκυ για να ολοκληρώσει το δολοφονικό του σχέδιο ή είναι ερωτευμένος πραγματικά; Και πώς θα αντιδράσει όταν νιώσει ότι τον… στριμώχνουν επικίνδυνα;



Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 5 Απριλίου