Συνεχίζονται οι απολύσεις στο Open, στο πλαίσιο των ανακατατάξεων στις οποίες προχωρά η διοίκηση με τον επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα Χρήστο Παναγιώτοπουλο.

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι απολύσεις του επικεφαλής του μοντάζ Νίκου Πρωτονετάριου, της βοηθού του μέχρι πρότινος επικεφαλής του τμήματος παραγωγής Βαγγέλη Νυδριώτη και άλλων τεσσάρων τεχνικών.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την ρευστότητα που επικρατεί στην Παιανία ενόψει της έγκρισης του μπάτζετ της νέας σεζόν και ταυτόχρονα καταδεικνύει περίτρανα πως ο τηλεοπτικός σταθμός εισέρχεται σε μια φάση που πιθανότατα δρομολογεί σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι κομβικό ρόλο στο εν λόγω μέτωπο παίζει ο Γιάννης Φιλιππάκης, που διευρύνει το πεδίο των δραστηριοτήτων του. Κάποιοι μάλιστα από σήμερα το πρωί σχολιάζουν με νόημα την φωτογραφία του newsbreak.gr, ιδιοκτησιας Φιλιππάκη για την λειτουργία του pontosnews όπου φιγουράρουν ο ιδιοκτήτης του Open Ιβάν Σαββιδης που άνοιξε την πόρτα του ΔΣ του καναλιού στον ίδιο και ο καλός φίλος και διαχρονικό στήριγμα του εκδότη Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πλέον μένει να φανεί αν υπάρχει συμβολισμός πίσω από αυτή την επιλογή κι αν η συμμαχία των αφεντικών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στις πρόσφατες εκλογές- παρωδία της ΕΠΟ θα επεκταθεί και σε άλλες καταστάσεις.