Ο Γιώργος Λιανός παραμένει στον Άγιο Δομίνικο, όπου και βρίσκεται διαρκώς στα γυρίσματα για το Survivor. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, όλους αυτούς τους μήνες επικοινωνεί συνεχώς με πρόσωπα και εκπομπές του σταθμού, στην προσπάθειά του να μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όσο εκείνος βρισκόταν στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Μάλιστα ο Γρηγόρης θέλησε να μάθει περισσότερα για το Survivor αλλά και όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Μόνο που πάνω στην επιμονή του, ο παρουσιαστής, έπεσε θύμα φάρσας, που τελικά ίσως αποδειχθεί ότι μπορεί να να μην είναι.

Ο Ατζούν στην Τουρκιά έχει τα δικαιώματα του MasterChef, οπότε μπορεί να δούμε Τούρκους διαγωνιζόμενους μάγειρες να προσφέρουν φαγητό στους Έλληνες παίκτες, ίσως λέμε.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής στον Sfera 102,2, ότι σύντομα οι κριτές του MasterChef θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μαγειρέψουν για τους παίκτες.

Ποια ήταν όμως η αντίδραση του Γρηγόρη και των συνεργατών του, ακούγοντας την παραπάνω δήλωση, και πως σχολιάσθηκε από το «Πρωινό»;