Ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά το Survivor στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό μεσημεράκι».

Ο αρχηγός των Κόκκινων είπε ότι είχε σωματικές δυνάμεις ακόμα αλλά ψυχολογικά είχε εξαντληθεί.

«Έχω από τη φύση μου αρχηγικές τάσεις γιατί είμαι μια ζωή σε ομάδες. Τα παιδιά έρχονταν και με συμβουλεύονταν διότι ήμουν και καλός στους στόχους. Έκανα ωραία ομάδα άσχετα με αυτά που συνέβησαν στο τέλος. Χάλασε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πριν φύγω».

«Είναι προφανές ότι ο Ντάφι και ο Παππάς αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με πολύ συγκεκριμένο τρόπο με στρατηγική. Θα δείξει αν ο Αλέξης έχει επιρροή. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να σε φέρει να βγεις από το κέντρο σου, αυτό έπαθα εγώ. Ο Αλέξης παίζει πολύ πιο έξυπνα και μπορεί να φτάσει πολύ μακριά».

«Το πιο δύσκολο κομμάτι που είχα να διαχειριστώ είναι να κοιμάσαι δίπλα δίπλα με έναν άνθρωπο που σε εκνευρίζει» είπε.

«Θεωρώ ότι πρεσβεύω μία συγκεκριμένη στάση ζωής. Με τον Τριαντάφυλλο ήμασταν δύο αντίθετοι πόλοι. Από στη στιγμή που δεν κράτησαν εμένα, θεώρησα ότι θέλουν να βλέπουν τον τρόπο του Τριαντάφυλλου. Δεν είχα κάτι με το κοινό, είναι αυτό που μας στηρίζει. Ήταν λάθος έκφραση αυτό που είπα για το κοινό. Αν εκφράστηκα λάθος…» είπε ο παίκτης για το γεγονός ότι φεύγοντας κατηγόρησε το κοινό.

«Ο αρχηγός έχει όλη την ομάδα συντονισμένη. Επειδή έβλεπα την ομάδα κάθε μέρα με εντάσεις επέλεξα να αυτοπροταθώ. Θα έκανα το ίδιο πράγμα. Δεν άντεχα άλλο το κλίμα, ήταν πολύ τοξικό και δεν έβρισκα τρόπο να αλλάξει. Μάλλον δεν εκτίμησα σωστά αυτούς τους δύο κόσμους. Βγαίνοντας είδα στα επεισόδια ότι ο κόσμος δεν είχε δει τι ήταν αυτό που οδήγησε  9 ανθρώπους εναντίον ενός».

«Η Σοφία είχε μεταστροφή τεράστια. Στην αρχή ήταν ευγνώμων και μετά άρχισε να με κατηγορεί» είπε μεταξύ άλλων.«Δεν θα έκανα παρέα σίγουρα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη. Έχουν γίνει πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν, εκτός κάμερας. Ο Τριαντάφυλλος έχει ένα μότο πως ό,τι δεν έχει γραφεί στην κάμερα δεν έχει γίνει. Όταν ένας άνθρωπος μπορεί να κοιτάει στα μάτια 10 ανθρώπους που ξέρουν τι έγινε και να λέει ότι αυτό δεν έχει γίνει αυτό με τρομάζει. Είδαμε έναν άλλον άνθρωπο. Του δώσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάτι τέτοιο κάνει και ο Παππάς» αποκάλυψε.

«Το έχω ζήσει στο έπακρο το παιχνίδι» απάντησε στο αν θα ξαναπήγαινε σε παρόμοιο ριάλιτι.