Οι σχέσεις των αδελφών Αρώνη βαδίζουν πλέον σε τεντωμένο σχοινί! Ο Άκης Αρώνης (Γιώργος Παρτσαλάκης) ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν μπορεί να δει τα παιδιά του ως διαβολικά πλάσματα που το καθένα για δικούς του λόγους έχει κάνει και φόνους!



Αυτήν τη φορά τον Δημήτρη Αρώνη (Στέλιος Φύτρος) θα τον προλάβει η αδελφή του Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη), ανακαλύπτοντας τη βρόμικη συμφωνία που έχει κάνει με τον Μάρκο (Βύρων Κολάσης) για να καταστρέψουν τον πατέρα τους. Θα ακούσει τυχαία μια συζήτηση του αδελφού της με τη Μαίρη Ταβουλάρη (Ναταλία Δραγούμη) και θα τρελαθεί. Θα ψάξει στο γραφείο της και θα βρει κάποια έγγραφα που θα την οδηγήσουν στο να βγάλει συμπεράσματα. Ξέρει ότι ο αδελφός της είναι φιλοχρήματος και φιλόδοξος, αλλά δεν πίστευε πως θα έφτανε στο σημείο να συμμαχήσει με τον εχθρό του πατέρα τους για να τον καταστρέψουν!

Είναι αποφασισμένη να τα πει όλα στον πατέρα τους, μόνο που δεν προλαβαίνει καθώς ο Δημήτρης την ανακαλύπτει. Εκείνη του δηλώνει αποφασισμένη να προχωρήσει, μη γνωρίζοντας πως ο Δημήτρης τη μισεί τόσο πολύ που δεν θα διστάσει ακόμα και να βάλει να τη σκοτώσουν.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 30 Μαρτίου