Μπορεί στο επεισόδιο της Δευτέρας να είδαμε τον Σάκη να ζητά από τη Μαριαλένα να κοιμηθεί δίπλα του λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο οι δυο τους πριν αρκετές μέρες είχαν ξεκαθαρίσει μεταξύ τους πως η σχέση τους είναι φιλική.

Συγκεκριμένα, υπήρξε, σύμφωνα με το «Πρωινό», μια συνάντηση μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη, την οποία μάλιστα κατέγραψαν οι κάμερες. Η Μαριαλένα ζήτησε από την παραγωγή να μην προβληθεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους αυτή η συνάντηση. Εκεί λοιπόν η Μαριαλένα φέρεται να ήξερε τι έχει ακουστεί στην Αθήνα για την ίδια, τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Λιβάνη και ξεκαθάρισε στον Σάκη Κατσούλη ότι δεν μπορεί να είναι μαζί, ότι δεν μπορεί να είναι ζευγάρι, ότι μπορούν όμως να είναι δύο καλοί φίλοι.


Την ίδια ώρα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η μαμά της Μαριαλένας ζήτησε από την παραγωγή να επικοινωνήσει με την κόρη της.


Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως στο τουρκικό «Survivor» ο ίδιος ο Ατζούν ανακοίνωσε ότι Σάκης και Μαριαλένα είναι και πάλι μαζί. Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», ο Ατζούν αναφέρθηκε στην εν λόγω σχέση και είπε πως οι δύο πρώην ήρθαν ξανά κοντά λόγω των συνθηκών!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η ένωση θα γίνει αρχές Απρίλη, αλλά ήδη η ένωση ανάμεσα σε κάποιους παίκτες έχει γίνει… Όλα αυτά τα είπε στους Τούρκους παίκτες γιατί υπήρχε ένα φλερτ και στο τουρκικό «Survivor», αλλά δεν προχώρησε και για αυτό αποκάλυψε τι συμβαίνει στο ελληνικό ριάλιτι επιβίωσης.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 24 Μαρτίου