Ο Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης, στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής από τις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε, βεβαίως, στο επιτυχημένο καθημερινό σίριαλ ενώ έδωσε ένα ιδιαίτερο spoiler για τον Προύσαλη, τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Σουξές σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια της σειράς.

Ένα θα πω μόνο. Ένας ενωμοτάρχης που θα γίνει και διοικητής, θα παντρευτεί κιόλας. Γονατίζει κάτω».

«Θέλω να την δεις τη σκηνή και να μου πεις τις εντυπώσεις σου» πρόσθεσε με χαμόγελο ο δημοφιλής ηθοποιός στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, ο οποίος και προσπάθησε να δει αν είναι σε καλή κατάσταση τα γόνατα του καλεσμένου του.

O αγαπημένος ηθοποιός, έκανε έκανε αποκαλύψεις και για την προσωπική του ζωή.

Είδα τον εαυτό μου σε μια ταινία μικρού μήκους που είχα κάνει και σοκαρίστηκα. Ήταν ένα τέρας μπροστά μου. Μέσα σε 9 μήνες έχασα τα περιττά κιλά με σωστή διατροφή. Εδώ και 15 μέρες έκοψα και το τσιγάρο.

Η μητέρα με έμαθε να κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, σκουπίζω, πλένω πιάτα, σιδερώνω, τα πάντα. O γιος μου είναι 25 ετών και κάνει Life coaching. Διαβάζω τις αναρτήσεις του και σκέφτομαι ότι μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος.

Είμαι πανευτυχής σε αυτή τη δουλειά. Κάνω ότι μπορώ και για τους τηλεθεατές αλλά και για μένα γιατί θέλω να βελτιώνομαι. Ο Γιώργος Σουξές, επιβεβαίωσε τον γάμο του με τη Ρίζω στο σήριαλ και αποκάλυψε ότι θα γίνει ξανά διοιηκητής.