Η Εβίτα (Ιωάννα Παππά), σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα συναντήσει την Κλαίρη (Αναστασία Παντούση) με άγριες διαθέσεις, στη συνέχεια της πετυχημένης σειρά «Έξαψη» του Mega.



Θα της πει πως γνωρίζει ότι ο αδελφός της, Τίμος (Άρης Αντωνόπουλος), έχει σχέση με την κόρη της, Τζόυ (Ντένια Ψυλλιά), και ανησυχεί γνωρίζοντας το παρελθόν του. Η Τζόυ εξαφανίστηκε μόλις έμαθε ότι ο πατέρας της είναι ο Κωστής (Νίκος Πουρσανίδης) και όχι ο Αλέξανδρος (Τάσος Νούσιας).


Η Κλαίρη με το ζόρι θα στέκεται στα πόδια της, έχοντας χάσει το μωρό που κυοφορούσε. Θα πει στην Εβίτα ότι δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά εκείνη θα είναι έξαλλη. Ο Αλέξανδρος θα κάνει σαν τρελός με τα νέα για την Τζόυ. Η Κλαίρη θα νιώσει εντελώς μόνη. Θα προσπαθήσει να πάρει δύναμη από τη θετή της κόρη, Αγάπη.

Αυτό το παιδί είναι πλέον όλη της η ζωή. Όχι όμως για πολύ. Η Μαργαρίτα Σταθάκου, που θα εμφανιστεί στο παντοπωλείο της Κλαίρης, θα ταράξει κι άλλο τη ζωή της. Η Κλαίρη φοβάται ότι η μητέρα της μικρής θα τη διεκδικήσει. Είναι όμως αποφασισμένη να δώσει αγώνα για να μην της πάρουν την Αγάπη.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 23 Μαρτίου