Καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα ο Chris Σταμούλης και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από το Survivor, τη φιλική σχέση που είχε με τον James Καφετζή και χάλασε, αλλά και τη βόλτα που είχε κάνει με τον Αλέξης Παππά στη ζούγκλα, προκαλώντας τις αντιδράσεις της παραγωγής και των συμπαικτών του.

«Το Survivor είναι ένα πάρα πολύ έντονο παιχνίδι. Έχεις να κάνεις με 10 διαφορετικές προσωπικότητες που βλέπεις όλη τη μέρα, έχει την πείνα, επηρεάζεσαι ψυχολογικά και είναι λογικό να ξεφύγεις λίγο», είπε αρχικά ο Chris Σταμούλης.

Μιλώντας για την επίμαχη βόλτα στη  ζούγκλα με τον Αλέξη Παππά είπε: «Στο παιχνίδι επειδή έχεις πολλές κενές ώρες που δεν κάνεις κάτι, δεν έχει κάποιο βιβλίο να διαβάσεις, δεν έχει κινητό, βαριέσαι. Λες δεν πάμε να κάνουμε καμιά περιπέτεια και να βρεις τίποτα στη ζούγκλα. Δεν βρήκαμε τίποτα. Πήγαμε σε ένα δάσος να βρούμε τρόφιμα, φρούτα, καρύδες, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα. Ξεφύγαμε από την καλύβα και κάναμε μια ωραία βόλτα. Άξιζε τον κόπο γιατί κάναμε μια ωραία βόλτα και ξεφύγαμε.

Η υπόλοιπη ομάδα ένιωσε άσχημα γιατί πίστεψε ότι εμείς φάγαμε. Οι συνέπειες αφορούσαν εμάς. Μας είχαν στη μπούκα μετά από το σκηνικό και για μια εβδομάδα δεν φάγαμε τίποτα γιατί μας αφαίρεσαν προμήθειες και δεν φάγαμε στα επόμενα δύο έπαθλα». Και αποκάλυψε πως το χειρότερο για εκείνον ήταν να μην μπορεί να φάει.

Και συμπλήρωσε: «Με τον Αλέξη δέσαμε και γίναμε κολλητοί. Δεν είμαι παιδάκι για να με παρασύρει κάποιος σε κάτι. Ο Αλέξης δεν είχε συμφέρον να με παρασύρει σε κάτι».

Στην ερώτηση ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός απάντησε: «Λέμε πάμε να κάνουμε μια εξερεύνηση. Το κίνητρό μας ήταν η πείνα και θέλαμε να φύγουμε λίγο από την περιοχή της καλύβας επειδή ως πεινασμένοι νομίζαμε ότι θα βρούμε φαγητό. Το συζητούσαμε καιρό με τον Άλεξ και μου το πρότεινε και πήγαμε».

Και ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι ήταν λάθος παρόλο που παραβιάσαμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Χαθήκαμε, χάσαμε τον δρόμο με αποτέλεσμα να λείψουμε πολλές ώρες και εν τέλει δεν φάγαμε κιόλας».

Μιλώντας για τον James Καφετζή ανέφερε: «Στην αρχή τον πήγαινα πολύ και κάναμε παρέα. Είναι ο πιο δυνατός παίκτης της μπλε ομάδας» και συνέχισε: «Με τον James μαλώσαμε γιατί είχαμε διαφορετικά συμφέροντα».

Για τον Τριαντάφυλλο και το περιστατικό που δεν του έδωσε η κόκκινη ομάδα να φάει, είπε: «Ξεκάθαρα είναι σκληρή γιατί μιλάμε για ένα παιχνίδι που η μεγαλύτερη δυσκολία είναι το φαγητό και η πείνα. Όλα τα άλλα τα αντιμετωπίζεις».

Για την αποχώρησή του είπε: «Θεωρώ ότι επειδή ήμουν με τον James και τον Νίκο και επειδή έφυγα από την υποομάδα και πήγα με τον Άλεξ τους πείραξε. Από την ομάδα μου πιστεύω ότι γι’ αυτόν τον λόγο με ψήφισαν».