Της Σίσσυς Μενεγάτου


Ανατροπές που… κόβουν την ανάσα έρχονται στην «Έξαψη». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», στα επόμενα επεισόδια… σκάει κι άλλη «βόμβα»: Η Τζόυ (Ντένια Ψύλλια) είναι κόρη του Κωστή (Νίκος Πουρσανίδης) και όχι του Αλέξανδρου (Τάσος Νούσιας)!


Η μοίρα έχει παίξει το παιχνίδι της πολλά χρόνια πριν, τότε που η Εβίτα (Ιωάννα Παππά) έφυγε σαν κυνηγημένη από το Ναύπλιο, πιστεύοντας ότι ο Κωστής την είχε απατήσει με τη Βάλια (Σοφία Μανώλη). Τότε που δεν γνώριζε πως η μητέρα της, Ίρις (Λουκία Πιστιόλα), είχε στήσει ένα βρόμικο παιχνίδι για να τη χωρίσει από τον Κωστή. Η Εβίτα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του Αλέξανδρου που γνώρισε στην Ιταλία και προσπάθησε να ξεχάσει… Τώρα όμως, από ένα τυχαίο γεγονός, θα αποκαλυφθεί το μυστικό που θα ταράξει συθέμελα τις ζωές των ηρώων.


Η Εβίτα θα πρέπει να εξηγήσει στον Αλέξανδρο, στον Κωστή, αλλά κυρίως στην κόρη της, Τζόυ, αν ήξερε την αλήθεια. Η κατάσταση γίνεται περίπλοκη. Η Εβίτα προσπαθεί να βρει λύση στο ποτό. Ο Αλέξανδρος την κατηγορεί ότι του έκρυψε ένα τόσο μεγάλο μυστικό μόνο καιμόνο για να τον χρησιμοποιήσει επειδή ήταν έγκυος και να προφυλάξει τον Κωστή από την οργή της οικογένειας Αξιώτη. Ο Κωστής τσακώνεται με την Εβίτα και για άλλη μια φορά κλονίζεται η σχέση τους


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 12 Μαρτίου