Πατέρας για πρώτη φορά έγινε ο διευθυντής προγράμματος του ΑNT1 Τζώρτζης Ποφάντης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη και του parapolitika.gr ο ισχυρός άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου εδώ και λίγο καιρό πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού η γοητευτική σύζυγός του Κατερίνα Γιαννακοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Γέννησε μια υγιέστατη κορούλα, την Αφροδίτη, που τους έχει πάρει τα μυαλά. Το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων αφού ακόμα και ο γάμος τους ήθελαν να μην απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες παντρεύτηκαν τον περασμένο Απρίλιο στο Δημαρχείο Παλαιού Ψυχικού σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

O Τζώρτζης Ποφάντης είναι στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και σημαντική προϋπηρεσία στην αγορά των media στις H.Π.Α. και την Ελλάδα. Στον ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 αναλαμβάνοντας καθήκοντα COO Digital Asset του Ομίλου AΝΤ1.

Από την θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου του σταθμού σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου, όπως και την ανάπτυξη διεθνών συμπαραγωγών

Ποια όμως είναι η ξανθιά γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του ισχυρού άνδρα του ΑNT1; Πρόκειται για μια γυναίκα που ασχολείται επαγγελματικά με την τηλεόραση από το 1995, με ειδικότητα στην δημιουργία περιεχομένου και σε ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις. Γνωρίζει σε βάθος τη μηχανική της αφήγησης της τηλεόρασης, απo ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι διάφορα είδη διασκέδασης.

Η δημιουργία ομάδων, η αποφασιστικότητα, οι διαπραγματευτικές δεξιότητες, η προληπτική και αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων, η ευελιξία, καθώς και μια αντικειμενική και ορθολογική προσέγγιση της εκάστοτε επιχείρησης, είναι μερικές από τις ικανότητές της. Ισχυρό της σημείο είναι η διαχείριση των ανθρώπων και γι' αυτό θέλει να αξιοποιήσει την εμπειρία της σε ένα νέο, δυναμικό περιβάλλον, όπου μπορεί επίσης να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά επαγγελματιών δημιουργίας περιεχομένου. Η executive producer έχει ήδη μια κόρη από τον πρώτο γάμο την 8 χρονη Μαρλέν και την Αφροδίτη