Επίθεση στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης. Συγκεκριμένα απέδωσε την αναπαραγωγή του περιβόητου tweet με το οποίο προμήνυε φαινόμενα Νέας Σμύρνης στα Πανεπιστήμια σε από κοινού με το Μαξίμου (!) προσπάθεια διαστρέβλωσης των λεγομένων του.

Αφενός καμία διαστρέβλωση δεν γίνεται να υπάρξει αφού το νόημα της ανάρτησης είναι ξεκάθαρο, αφετέρου τα parapolitika.gr, όπως και άλλα ΜΜΕ μετέφεραν αυτούσιο το περιεχόμενο του tweet. Μάλιστα έθεσε θέμα… αξιοπιστίας των Παραπολιτικών αναφορικά με την δημοσιοποίηση χαρακτηρισμών όπως επίορκου, καταδότη και χαφιέ που «κοσμούσαν» τα κείμενα φιλοσυριζαϊκών ΜΜΕ για τις καταλήψεις που λάμβαναν χώρα κατά καιρούς στο Αριστοτέλειο.

Όλα αυτά βεβαίως μέχρι την στιγμή που ο δημοσιογράφος Θανάσης Φουσκίδης, του διάβασε τους σχετικούς τίτλους από το google, υπενθυμίζοντας με νόημα πως ένας κεντρικός δείκτης όσον αφορά την αξιοπιστία μιας εφημερίδας ή ενός site είναι ο αριθμός των αναγνωστών και των επισκεπτών. Βλέπετε στην περίπτωση αυτή, η διαφορά είναι χαώδης και τα νούμερα τουλάχιστον… αμείλικτα σε σχέση με την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε το βίντεο: