Το ραντεβού για SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 23:40 στο MEGA, δεν χάνεται με τίποτα.


Ο Αντώνης Κατσαρός υποδέχεται στο στούντιο τον γνωστό ηθοποιό και πρωταγωνιστή της σειράς του MEGA ”Σχεδόν Ενήλικες”, Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος και θα σχολιάσει, με την ιδιότητα του φιλάθλου του Παναθηναϊκού, την κρίσιμη για την δεύτερη θέση και την ουρά της βαθμολογίας, 25η αγωνιστική της Super League.

Ακόμα θα μάθουμε όλα όσα αφορούν στο μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης και σε απευθείας σύνδεση με την Θεσσαλονίκη, ο Παναγιώτης Στεφάνου θα καλύψει όλες τις πτυχές της σπουδαίας αναμέτρησης.


Ακόμα αποκλειστικά ρεπορτάζ από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία και φυσικά την προετοιμασία της ομάδας για την πρώτη αναμέτρηση εναντίον της Αρσεναλ για το Europa League, από τον Νίκο Κώτση.


Ο Μπάμπης Τσιμπίδας θα μεταφέρει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδας.


Ο Μιχάλης Φουστέρης θα δώσει όλες τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ της ΑΕΚ.


Εκτενή στιγμιότυπα και σχόλια από τα δυο μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι της Κυριακής. Από το ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι-Γιουνάιτεντ και το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο-Ρεάλ.


Όπως πάντα μια σπαρταριστή ιστορία από το χρονοντούλαπο του Μένιου Σακελλαρόπουλου και εικόνες που γίνονται Viral από τον κόσμο του αθλητισμού με τη Χριστίνα Μουμούρη.


Η πιο δυνατή ομάδα παίζει SUPER ΜΠΑΛΑ στο MEGA.


Κυριακή 7 Μαρτίου στις 23:40


Παρουσίαση: Αντώνης Κατσαρός


Σχόλια: Μένιος Σακελλαρόπουλος-Γιώργος Χελάκης


#SuperBalaLive

SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ