Το powergame.gr είναι εδώ! Τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, το νέο portal έρχεται να κάνει τη διαφορά στο τοπίο της ψηφιακής ενημέρωσης. Με μια ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, το powergame.gr ανοίγει ξεχωριστό παράθυρο στην ενημέρωση.

Έγκυρα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, σχόλια και παρασκήνιο πλαισιώνονται από τους πρωταγωνιστές της οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας. Η συνεργασία με τον Economist με την αναδημοσίευση άρθρων του προσθέτει κύρος και εγκυρότητα στην επιδίωξη για ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Ξεχωριστή θέση στο powergame.gr θα έχουν η άμεση ενημέρωση για το Χρηματιστήριο, αλλά και όλες οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις, τα ακίνητα. Με μεγάλη ευαισθησία θα προβληθούν τα θέματα για το περιβάλλον, την πράσινη ενέργεια, τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες στον χώρο του αυτοκινήτου.

Το powergame.gr επιφυλάσσει για τους επισκέπτες και μια δημοσκόπηση-έκπληξη για την οικονομία και τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορονοϊού, για τις προσδοκίες την επόμενη μέρα, για την αξιολόγηση της κυβέρνησης, των υπουργών και της αντιπολίτευσης.

Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου ανοίγουμε παράθυρο στο powergame.gr και παίζουμε δυνατά στην οικονομία!