Κορυφαίες ταινίες δράσης και επιλογές για όλη την οικογένεια σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση, blockbusters που έχουν καθηλώσει εκατομμύρια θεατών σε όλο τον κόσμο και αγαπημένες παραγωγές του κλασικού και σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, έρχονται καθημερινά και για όλο το μήνα στη συχνότητα του Mega.


Ο σύγχρονος ελληνικός κινηματογράφος παίρνει τη σκυτάλη την Πέμπτη στις 21:00 με κωμικοτραγικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Η Ζέτα Μακρυπούλια μας συστήνει τους μνηστήρες της στην αγαπημένη κωμωδία «Σούλα Έλα Ξανά», απόψε στις 21.00. Μία ταινία που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Βασίλης Μυριανθόπουλος με πρωταγωνίστρια τη Σούλα.


Στο πλευρό της Ζέτας θα δούμε τους: ΑριέταΜουτούση, Μάνο Γαβρά, Κώστα Φραγκολιά, Μαρία Ανδρούτσου, Φαίδρα Δρούγκα, Μίνα Αδαμάκη, Σόφη Ζανίνου, Σούλη Σαμπάχ, Μιχάλη Μαρίνο, Μέμο Μπεγνή.



Αύριο, Παρασκευή, την ίδια ώρα, το Mega κλείνει ραντεβού με κλασικό και αγαπημένο ελληνικό κινηματογράφο. Η Γεωργία Βασιλειάδου είναι η «Ωραία των Αθηνών» και μαζί με τους αγαπημένους Μίμη Φωτόπουλο, Βασίλη Αυλωνίτη και Νίκο Σταυρίδη μας υπόσχονται στιγμές αστείρευτου γέλιου. Ακολουθεί στις 22.50 ο «ατσάλινος» Στίβεν Σιγκάλ με την ταινία δράσης «Προσωπική εκδίκηση» και εκτινάσσει την αδρεναλίνη στα ύψη.


Πρωταγωνιστούν: Έντι Γκρίφιν, Ντάνι Τρέχο, Κάρμεν Σεράνο, Κερκ Βόλερ. Το σαββατοκύριακο, το ραντεβού με το Mega Cinema, μετακομίζει το μεσημέρι.


Το Σάββατο στις 14.00, ο αγαπημένος, σε μικρούς και μεγάλους, Θανάσης Βέγγος θα μας κρατήσει συντροφιά με την αγαπημένη ελληνική ταινία «Ο Παπατρέχας».


Την Κυριακή στις 14.00, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν παρέα σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση την οικογενειακή κωμωδία «Show Dogs». Πρωταγωνιστούν: Γουίλ Άρνετ, Νατάσα Λιόν, Τζόρντιν Σπάρκς, Γκάμπριελ Ιγκλέσιας.


Στις 21.00 το βράδυ μία ακόμα περιπέτεια έρχεται στο Mega Cinema και υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές με την καταιγιστική δράση, το έντονο σασπένς και το εξαιρετικό καστ ηθοποιών. Η ταινία «XXX: Ο Απόλυτος Πράκτορας» κατέκτησε το box offi ce, σε σκηνοθεσία του Ρομπ Κοέν και με πρωταγωνιστή το σκληροτράχηλο Βιν Ντίζελ. Πρωταγωνιστούν: Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Έιζια Αρτζέντο, Μάρτον Τσόκας


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 4 Μαρτίου