Άνθρωποι ανίσχυροι μπροστά σε δυνατά συναισθήματα ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA

H «Έξαψη» έρχεται κι αυτή την εβδομάδα με δυνατά επεισόδια, μεγάλες ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις.

Δευτέρα 1 Μαρτίου

Επεισόδιο 25

Με την ψυχική κατάστασή της να χειροτερεύει, η Βίκυ παθαίνει το ένα επεισόδιο, μετά το άλλο. Η Εβίτα παραπλανεί τη Τζόυ, σχετικά με τη σχέση της με τον Κωστή. Ο Τίμος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Κλαίρη είναι τρομοκρατημένη. Μοναδικό της στήριγμα, ο Αλέξανδρος. Η Τζόυ επισκέπτεται τον Τίμο στο νοσοκομείο και βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η συνάντηση παλιών συμμαθητών εξελίσσεται σε μια ανατρεπτική βραδιά. Η Βίκυ δέχεται στο δωμάτιό της τον πιο απρόσμενο επισκέπτη.

Τρίτη 2 Μαρτίου

Επεισόδιο 26

Μια ακόμη απόπειρα δολοφονίας με στόχο τη Βίκυ, βάζει, αυτή τη φορά, σε κίνδυνο τη Μαρίνα. Ο Μηνάς, μαθαίνει για την έξοδο του Τζώρτζη, από την φυλακή, και ψάχνει παντού να τον βρει. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να διαχειριστεί το θυμό της Τζόυς, αλλά και την αδιαφορία της Εβίτας. Η Κλαίρη κατηγορεί το Γιάννο για την επίθεση, που δέχτηκε ο αδερφός της. Η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Ο άνθρωπος, που μέχρι πίστευε για ένοχο είναι, στην πραγματικότητα, ο πατέρας της Βίκυς.

Τετάρτη 3 Μαρτίου

Επεισόδιο 27

Ο Αλέξανδρος έρχεται αντιμέτωπος με τη σχέση Εβίτας - Κωστή κι αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Η Μαρίνα είναι χαμένη. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τις τελευταίες αποκαλύψεις. Ο Μηνάς ανακρίνει τον Τζώρτζη στη φυλακή. Οι δυο άντρες έρχονται σε ρήξη. Ο Κωστής προειδοποιεί το Γιάννο για τον εθισμό του με το ποτό. Η Εβίτα γυρίζει στην Αθήνα, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Η Τζόυ κατηγορεί τον πατέρα της για εγκατάλειψη. Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Κλαίρη και, για πρώτη φορά, συναντά την Αγάπη.