Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη και το timeline.gr η ηθοποιός Μίνα Ορφανού, δηλώνοντας ότι αποχώρησε από τον χώρο την ηθοποιίας γιατί, όπως σημείωσε «με κούρασαν οι πρόβες, να πληρώνω και από την τσέπη μου. Τα έβαλα κάτω και δεν μου ταιριάζει. Θέλω όταν δουλεύω να αποδίδει η εργασία μου». «Πριν με πετάξει το σύστημα έφυγα απο μόνη μου», πρόσθεσε με νόημα στην εκπομπή «Σάσα... σταμάτα». Σήμερα μεταξύ άλλων ασχολείται με την αναπαλαίωση επίπλων.

Η ίδια υποστήριξε ότι «πάντα ο φακός ήθελε τις τράνς ως εγκληματίες, ως το άτομο που σκοτώνει, τον κακό άνθρωπο. Γι' αυτό και ο κόσμος όταν μας βλέπει μας φοβάται. Έχουν πλασάρει την τράνς ως τον τρελό και τον ψυχοπαθή που σκοτώνει και κάνει βίζιτες. Με στεναχωρεί. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολλές τρανς στον καλλιτεχνικό χώρο».

Για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου υποστήριξε ότι «τελικά τίποτα δεν μένει κρυφό. Εγώ πιστεύω ότι αυτό γίνεται σε οποιαδήποτε δουλειά για να πάρει κάποιος μία θέση» και συμπλήρωσε λέγοντας πως «πάντα κατηγορούσαν της τράνς για όλα. Εγώ βλέπω ότι τελικά οι straight, οι παντελονάτοι τα κάνουν όλα και οι φουστανάτες...».

Η Μίνα Ορφανού απάντησε και στο αν θα πήγαινε σε κάποιο ριάλιτι. «Αν μου δίνανε πολλά λεφτά θα πήγαινα σε ριάλιτι. Θα πήγαινα σε κάτι που θα είχε θέμα γυμναστική», είπε με χιούμορ και κατέληξε λέγοντας ότι δεν θα πήγαινε σε ριάλιτι. Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε ότι πιστεύει στον Θεό «όπως μεγαλώσαμε» και κάνει μίλησε για την αγάπη της για την αγιογραφία: «Την αγιογραφία την βλέπω σαν τέχνη. Δηλώνω Χριστιανή ορθόδοξη μέχρι εκεί που πράττουν τα έργα μου».

Η ίδια προχώρησε και στην αποκάλυψη του κανονικού της ονόματος. «Το κανονικό μου όνομα δεν απέχει από το Μίνα. Μηνάς ήταν το όνομά μου. Είμαι τράνς για την πάρτη μου. Το πιο πολύ bullying το έχω δεχτεί από τον χώρο των τρανς», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ