Ταξίδια στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας ξεκινούν στο «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή από σήμερα και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40 στο Mega.


Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές έρχονται στο «My Greece» με ξεναγό τη Δέσποινα Βανδή, που μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ξανά την Ελλάδα.


Με ένα ταξίδι στο πολύχρωμο σύμπαν των Καλαβρύτων σηκώνει σήμερα αυλαία το «My Greece». Η Δέσποινα Βανδή μας «ανεβάζει» στην κατάλευκη κορυφή του Χελμού Συνταξιδιώτης της η καλή της φίλη και αγαπημένη ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου, που με κέφι και διάθεση για περιπέτεια μας οδηγούν στο παρελθόν και το παρόν αυτής της ιστορικής πόλης. Με γεύσεις γλυκές και συνταγές απροσδόκητες, για σίγουρη επιτυχία.


Αύριο στις 18.40, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη βόλτα της στα Καλάβρυτα με μία εκπομπή πλημμυρισμένη με άρωμα και γεύση βουνού και γλυκιά σαν ροδοζάχαρη. Μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου «βουτούν» 40 μέτρα κάτω από το έδαφος και ανακαλύπτουν το παραμυθένιο Σπήλαιο των Λιμνών. Ακολουθούν τη γραμμή του περίφημου Οδοντωτού και αποκαλύπτουν τη θρυλική πρώτη «ατμομηχανή».


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021