Σε μια χρονική στιγμή που το κύρος της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής και κυρίως του ελληνικού θεάτρου, αλλά και κατά συνέπεια της μυθοπλασίας, πλήττεται, το Mega και ο Ανδρέας Γεωργίου προχώρησαν σε μια κίνηση ιδιαίτερης σημασίας: Ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά «Η γη της Ελιάς».


Σύμφωνα με πληροφορίες της «On time», η πρόταση στον ηθοποιό έγινε πριν από αρκετό καιρό και ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά. Μεταξύ αυτών ο Νίκος Γαλανός, η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, ενώ σε τελικές συζητήσεις βρίσκεται η παραγωγή με τον Γιώργο Παρτσαλάκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στις «8 λέξεις» του ΣΚΑΪ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χώροι των γυρισμάτων σε Μάνη και Κύπρο έχουν ήδη επιλεγεί με ρεπεράζ που έκανε προσωπικά ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου.


Τα γυρίσματα της σειράς σε σενάριο Βάνας Δημητρίου θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο, ενώ από το φθινόπωρο η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο prime time του Mega.


Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου