Η Σάσα Σταμάτη συνάντησε τον γνωστό σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία, Λάκη Γαβαλά και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό. Μία απολαυστική συνέντευξη για την εκπομπή «Σάσα… σταμάτα» του Τimeline.gr, με πολλές αποκαλύψεις και αιχμηρά σχόλια.

«Θα πάμε όλοι στα ριάλιτι; Αυτό για το οποίο έχω υπογράψει είναι το My Style Rocs» αποκαλύπτει αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και συνεχίζει μιλώντας για την περίοδο της πανδημίας «Έχουμε συνηθίσει πλέον με το lockdown. Ευτυχώς το κατάστημα οπτικών είναι ανοικτό». Ο ίδιος κάνει γνωστή και την ηλικία του: «Τον Αύγουστο κλείνω τα 69. Έχω μυστικά ομορφιάς, χρησιμοποιώ κρέμες ανάλογα με την θερμοκρασία του σώματος». Ωστόσο ξκαθαρίζει ότι «δεν είμαι για παντρειές, έχω παντρευτεί εμένα, το στύλ μου την τρέλα μου και μου πάει μία χαρά». Βέβαια, δηλώνει «ερωτευμένος με το ταίρι μου» και συνεχίζει λέγοντας πως «περνάμε τέλεια, αλλά ο καθένας είναι σπίτι του. Τώρα είναι στην Αυστραλία. Πήγε να μιλήσει με γονείς για να επισημοποιήσουμε την σχέση μας»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλά στη Σάσα Σταμάτη και για την εποχή που ήταν στη φυλακή, αντιμετωπίζοντας εκείνη την περίοδο με χιούμορ. «Στη φυλακή αδυνάτισα γιατί το κυλικείο ξέμεινε από σοκολάτες. Μετά το πρώτο τρίμηνο μία χαρά τα περνούσα. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν έπρεπε να πάω στο πρώτο δικαστήριο που στα μαλλιά μου δεν είχα κάνει ρίζα», σχολιάζει και προσθέτει: «Έχω περάσει κι άλλες δυσκολίες. Ξέρεις τι είναι να περιμένεις δύο χρόνια κροκό τσάντας της Hermes με το ειδικό χερούλι που εσύ θέλεις και να στη φέρνει και λάθος;»

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας σχολιάζει και τις αποκαλύψεις που βλέπουν καθημερινά τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις στον χώρο του θεάματος. «Ξαφνικά όλη αυτή η κακοποίηση την οποία βγαίνει και την λέει ο καθένας, αντί να την πεί εκεί που πρέπει έστω και αργά. Το κατακρίνω τρελά», αναφέρει και συνεχίζει: «Πηγαίνεις σε έναν νομικό, έστω και αργά, του λές μου έχει συμβεί αυτό το πράγμα, θέλω να προστατεύσω κάποιους και γι’ αυτό τον λόγο θέλω να πάω δικαστικά. Αν λοιπόν πάει και δικαστικά αποδεικνύεται ότι κάτι πρέπει να γίνει, το ανακοινώνεις. Δεν μπορούμε να ακούμε ως τηλεθεατές συνέχεια τέτοιες λεπτομέρειες. Είναι τραγικό από μόνο του το θέμα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να το εμπορευόμαστε τόσο πολύ. Αυτή είναι η ένστασή μου. Όχι ότι δεν πρέπει κάποιος να το πεί. H λύση είναι να πάνε κατευθείαν στη Δικαιοσύνη», τονίζει, ενώ συμβουλεύει τα νέα παιδιά: «Αν κάποιο παιδί δει κάτι περίεργο στο casting πρέπει να φεύγει για να σώζεται η ψυχή του. Με το να βγαίνει στην τηλεόραση δεν σώζεται».
Ο Λάκης Γαβαλάς σχολιάζει παράλληλα πολλά από τα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα. Μιλάει για τους «Ράδιο Αρβύλα», Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιάγκα, Κατερίνα Καινούργιου, Δούκισσα Νομικού, Ιωάννα Μαλέσκου, Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Βίκυ Καγιά, Δανάη Μπάρκα, ενώ μιλά και για την Σάσα Σταμάτη!

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη: