Το είδαμε τελικά και αυτό: Ο συμπαρουσιαστής της Κατερίνας Ακριβοπούλου στην ΕΡΤ, Άγγελος Προβολισιάνος (και δημοσιογράφος του Documento) κατηγορεί την ΕΡΤ για ...μεροληψία! Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος παρουσίαζε στο πλευρό της Ακριβοπούλου την εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» στην ΕΡΤ1 κατά το τελευταίο πεντάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, με την μονομέρεια και την καθημερινή προπαγάνδα που όλοι θυμόμαστε πολύ καλά.

Μάλιστα, σε μία από τις τελευταίες εκπομπές, τον Ιούνιο του 2019, είχαν φτάσει στο σημείο να παίξουν κανονικά βίντεο προπαγάνδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ! Πρωταγωνιστής ήταν ένας γάιδαρος (από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο πεισματάρης γάιδαρος»), ο οποίος υπό τον ήχο του τραγουδιού «Ο Έλληνας» του Σταμάτη Κραουνάκη και με την ερμηνεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, έχει λυγίσει δήθεν από τις πολιτικές των κομμάτων προ του ΣΥΡΙΖΑ. Το βίντεο έδειχνε μια χώρα όπου οι πολίτες αυτοκτονούν σε σύγκριση με τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στοχοποιούσε ευθέως και εφημερίδες ή άλλα μέσα που είχαν αντίθετη άποψη ή ασκούσαν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, λοιπόν, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ανέβασε στο twitter ένα ανυπόγραφο χαρτί που κυκλοφορεί ο ΣΥΡΙΖΑ - λέγοντας ότι αναρτήθηκε στο Ραδιομέγαρο - και κατηγορεί τη διοίκηση της ΕΡΤ για «ντιρεκτίβα που θυμίζει επταετία».