Manos_Boskaris
Media

«Άγριες Μέλισσες»: Ευνουχίζουν μέσα στη φυλακή τον Βόσκαρη

Της Σίσσυς Μενεγάτου


Η θεία δίκη έρχεται για τον σκληρό στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά το τέλος δεν μπορεί να είναι απλά λυτρωτικό.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΟΝ time», αν και έχει ακουστεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές όπου θα καταλήξει, η λύτρωση δεν θα έρθει έτσι ανώδυνα για τον Μάνο Βόσκαρη. Άλλωστε, θα ήταν φοβερά προβλέψιμο να αυτοκτονήσει και το συγγραφικό δίδυμο της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης μας έχει συνηθίσει σε φοβερές ανατροπές, αλλά και σκηνές που κόβουν την ανάσα. Οπότε, και τώρα αναμένεται να κάνουν μια ανατρεπτική… έξοδο για τον Βόσκαρη.


Το τέλος του φτάνει και θα σοκάρει, γιατί θα είναι το ίδιο σκληρό όπως κι αυτός. Άλλωστε, αυτός ο χαρακτήρας δεν μπορεί να φύγει έτσι αθόρυβα, ενώ έσπειρε τον τρόμο και το θάνατο σε ανυπεράσπιστα θύματα. Όσο κι αν έκρυψε για χρόνια τη διαστροφή του, φτάνει η στιγμή που θα πληρώσει με το χειρότερο τρόπο τα εγκλήματά του. Θα τον τιμωρήσουν κάποιοι που υπέφεραν στα χέρια του και γνωρίζουν ότι έχει φερθεί ανελέητα απ’ όπου κι αν έχει περάσει.


Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα (Βίκυ Διαμαντοπούλου) -με τη βοήθεια της Ελένης (Μαρία Κίτσου) και του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού (Σπύρος Σταμούλης)- είναι η γυναίκα που θα του δώσει τη χαριστική βολή. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει στοιχεία για τον άνδρα της και παρ’ ολίγον δολοφόνο της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη. Κανείς πια δεν θα μπορέσει να τον βοηθήσει παρά τους εκβιασμούς που θα κάνει, όταν καταλάβει ότι φτάνει το τέλος του, τόσο στον Δούκα Σεβαστό (Λεωνίδας Κακούρης) όσο και στη Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου).

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.Τρόμος και αργό βασανιστήριο


Ο άλλοτε πανίσχυρος διοικητής της Χωροφυλακής, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά στο Διαφάνι «ψιθυρίζεται» ότι εκεί δεν θα μείνει για πολύ. Η μοίρα θα παίξει το δικό της ανατρεπτικό και σκληρό παιχνίδι. Πριν πάει στις γυναικείες φυλακές, όπου βασάνισε και βίασε γυναίκες -μεταξύ αυτών και την Ελένη- ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές της Κέρκυρας. Για κακή του τύχη στη φυλακή τον… περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Έτσι, έρχεται η ώρα που θα κάνουν κι εκείνοι το ίδιο σ’ αυτόν.


Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο: Να τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φριχτούς πόνους από αιμορραγία! Για πρώτη ίσως φορά ο Βόσκαρης θα καταλάβει τι σημαίνει τρόμος και θα νιώσει ανυπεράσπιστος, όπως αισθάνθηκαν οι άνθρωποι που έβλαψε. Έχουμε δει σκληρές σκηνές στις «Άγριες Μέλισσες», μεταξύ αυτών και το βιασμό της Ελένης από τον ίδιο, όμως, όπως μάθαμε, η τελική σκηνή θα είναι εξαιρετικά δραματική, αλλά και σοκαριστική.


Άλλωστε, ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει παίξει δύσκολους ρόλους στο θέατρο και αναμένεται ότι θα κάνει «θαύματα», βοηθούμενος και από την ανατρεπτική σκηνοθετική «ματιά» του Λευτέρη Χαρίτου. Στα social της σειράς οι followers με τα σχόλιά τους κατακεραυνώνουν το βίαιο Βόσκαρη, αλλά επευφημούν την υποκριτική δεινότητα του πρωταγωνιστή. Έτσι, ο Βόσκαρης θα φτάσει στο θάνατο μέσα στη φυλακή ή ίσως ζήσει για λίγο ακόμα (θα εξαρτηθεί από το αν θα συνεχίσει με γ’ κύκλο η σειρά), στο νοσοκομείο όπου θα μεταφερθεί, για να αποκαλυφθεί ένα μεγάλο μυστικό. Αφορά αυτόν και τον Δούκα Σεβαστό, αλλά τελικά δεν είναι ετεροθαλή αδέλφια. Επίσης, ο Σέργιος Σεβαστός δεν σκότωσε τον πατέρα του Βόσκαρη. Θα… σκάσει άλλη «βόμβα» στο Διαφάνι!
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου