H Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε χθες το πρωί στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μετά από οκτώ ημέρες απουσίας. Η παρουσιάστρια του Star αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την υγεία της, με συνέπεια να αναγκαστεί να νοσηλευτεί. Η Κατερίνα, χωρίς να αποκαλύψει τι ακριβώς πέρασε, το πρωί της Πέμπτης καλημέρισε τους τηλεθεατές εμφανώς χαρούμενη με την επιστροφή της στην εκπομπή. Όμως, από το πλευρό της έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια, του έδωσε ρεπό για να ξεκουραστεί!

«Καλημέρα σας! Νιώθω ότι έχω να κάνω πρεμιέρα κάνα χρόνο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ! Αλλά δεν ξέρω αν βλέπετε… δεν είναι ο Κρατερός εδώ! Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένεια και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και που με ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου. «Ήταν μια περίοδος πολύ μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πλέον ,έχει ξεπεραστεί και είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω το σταθμό και τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν.
Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Σάββα, που εκείνη τη Δευτέρα που κατέρρευσα, ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει να γελάσω. Δεν τα κατάφερε, αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό», ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας πριν περάσει στην κανονική θεματολογία της εκπομπής.

Οι φήμες για σαρωτικές αλλαγές

Πάντως, η απουσία του Κρατερού Κατσούλη από το πρωινό πλατό του Star, σε συνδυασμό με όσα συνέβησαν με το περιστατικό με τους δίδυμους αδελφούς Βαρουξή του «Big Brother» αλλά και τις συνεχιζόμενες χαμηλές πτήσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, που πυροδότησε μπαράζ φημών για το τι μέλλει γενέσθαι στην πρωινή ζώνη του Star. Πόσω μάλλον σε μια στιγμή που ο ΑΝΤ1 μετά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα έχει πάρει «κεφάλι» στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης, ενώ ανεβασμένα είναι και τα ποσοστά τόσο του «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου όσο και του «Πάμε Δανάη!» στο Mega, που άνοιξε τον κύκλο των αποκαλύψεων στη σoουμπίζ με την εξομολόγηση ψυχής της Ζέτας Δούκα.

Μάλιστα, υπάρχουν φωνές σε Κηφισιά (εδρεύει το Star) και Παλλήνη (από εκεί βγαίνει η εκπομπή) που αναφέρουν ξεκάθαρα πλέον πως η «Φωλιά των Κου Κου» δεν μπορεί να υποστηρίξει το βασικό προϊόν του σταθμού, που δεν είναι άλλο από το «Master Chef».Η αρχική απουσία της Καραβάτου και η χθεσινή του Κρατερού Κατσούλη στην ουσία συνιστούν on air δοκιμές για το πώς θα μπορούσε να πορευτεί ο καθένας από τους δύο παρουσιαστές ξεχωριστά στον τηλεοπτικό «αέρα».

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου