Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της εκπομπής της αποκάλυψε πως έλαβε ένα εξώδικο από τον ΣΚΑΪ.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή για τη λήξη συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι του Φαλήρου.

«Πριν από τα θέματά μας θα ήθελα να διαβάσω μια επιστολή που μας έστειλε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ για κάποια σχόλια που έγιναν μέσα από την εκπομπή και συγκεκριμένα από τον Δημήτρη για τη λήξη της συνεργασίας του Ανδρέα Γεωργίου με το κανάλι», είπε.

Στη συνέχεια διάβασε το εξώδικο που ανέφερε:

«Στην εκπομπή Happy Day που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στις 30/12/2020 αναφέρθηκαν αναληθή γεγονότα και συκοφαντικοί ισχυρισμοί για την εταιρεία ΣΚΑΪ Α.Ε. και τον τηλεοπτικό σταθμό που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ειδικότερα αναφέρθηκε ότι όλοι όσοι έχουν περάσει από τον σταθμό ΣΚΑΪ είναι στα δικαστήρια με την ιδιοκτησία, ότι η εταιρεία δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και ότι στον σταθμό γίνονται τέρατα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι δεν υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες με συνεργάτες του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ούτε υφίστανται συμπεριφορές παράνομες, αντιδεοντολογικές απέναντι σε συνεργάτες του σταθμού και ως εκ τούτου εκφράζουμε τη λύπη μας για τη γενόμενη προσβολή».