Ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά μίλησε ζωντανά στο «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής και πήρε θέση για το σοβαρό επεισόδιο που είχε ο γιος του με τον Χρήστο Βαρουξή, στο προχθεσινό επεισόδιο του «Big Brother».

«Βεβαίως με εξέπληξε η συμπεριφορά του Δημήτρη. Σαν παιδί μου χρόνια, δεν έχει τσακωθεί ποτέ, δεν έχει σηκώσει χέρι ποτέ, δεν έχει ακουμπήσει άνθρωπο ποτέ.

Ο Δημήτρης πιστεύω ότι οδηγήθηκε στο ξέσπασμα, γιατί μετά από τρεις μήνες που όλοι τον κατέκριναν, ξαφνικά βλέπει ότι ενώ πάει να μιλήσει, είναι όλοι εναντίον του. Για όλους μετράει ο εγκλεισμός και για τον Δημήτρη δε μετράει; Βεβαίως την κατηγορώ την κίνηση. Λεκτική βία είναι εδώ, όχι σωματική. Και απειλή για σωματική βία. Αν γυρίσουμε πίσω τους μήνες, έχουν γίνει λεκτικές και σωματικές βίες; Είχε γίνει και σωματική βία. Έχουν σπρωχτεί.

Μιλάω για το σπρώξιμο της Άννας Μαρίας στη Ραμόνα και το σπρώξιμο της Ραίσα στην Άννα Μαρία. Μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Δημήτρης είπε ότι κατάλαβε το λάθος του. Και στον Χρήστο το είπε. Δεν προσπαθώ να καλύψω τον γιο μου. Είδαμε την πραγματικότητα. Αλλά εάν θα βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά, κάπου καταλήγουμε. Ξεχνάμε τι έχει γίνει εδώ και τρεις μήνες. Γιατί τον ψηφίζανε αρχηγό; Γιατί ήταν όλοι κοντά με τον Δημήτρη; Ξαφνικά το τελευταίο 15ημερο… Ο άνθρωπος που αισθάνεται προδομένος είναι άσχημο πράγμα. Και να τον είχα απέναντι θα του έλεγα ότι δεν έπρεπε να το κάνει. Ήταν λάθος. Το είπα. Έχω λάβει πολλά μηνύματα αγάπης από τον κόσμο για τον Δημήτρη μου. Αλλά έχω λάβει και μηνύματα να ψοφήσω εγώ και ο γάιδαρός μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο πατέρας του Δημήτρη Κεχαγιά.

Δείτε το βίντεο: