Η Δρόσω επιστρέφει στο Διαφάνι και η παρουσία της πανικοβάλλει την Ασημίνα.

Μάλιστα, η τελευταία εξοργίζεται καταλαβαίνοντας πως ο Νικηφόρος θέλει να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί.

Μοναδικός σύμμαχος της Ασημίνας στις Άγριες Μέλισσες είναι η Μυρσίνη, η οποία θεωρεί, επίσης, πως η Δρόσω δεν πρέπει να έχει καμία επικοινωνία με τον Σέργιο.

Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δεν θα είναι εύκολη η επιστροφή της στο χωριό. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί και της φέρονται σκληρά.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό «MYtv», τις επόμενες μέρες κι ενώ η Ασημίνα κάνει τα πάντα προκειμένου να νιώσει η Δρόσω ανεπιθύμητη, ο Νικηφόρος φαίνεται πως κάνει το ακριβώς αντίθετο.

Μάλιστα, η Ασημίνα διαπιστώνει πως επικοινωνούν, γεγονός που αναζωπυρώνει τη ζήλια της για τον Νικηφόρο και την αδελφή της.

Η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την απειλήσει να φύγει και πάλι από το χωριό και να τους αφήσει ήσυχους. Θα καταλάβει, όμως, πως δεν είναι το κοριτσάκι που ήταν όταν έφυγε, έξι χρόνια πριν.

Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει, ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Όλα αυτά πρόκειται να τα δούμε τις επόμενες εβδομάδες, ενώ άγνωστο παραμένει για την ώρα πως θα καταλήξει όλη αυτή η ιστορία μεταξύ των τριών προσώπων.