Την Μαρία Μπακοδήμου συνέλαβε η κάμερα του «Happy Day» λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την εκπομπή μόδας που παρουσιάζει στο OPEN.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στην πορεία του νέου «Style Me Up» όσο και την επιστροφή του «J2US» στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι χαρούμενη γιατί μια εκπομπή με στιλ και με μόδα μου αρέσει και ενδιαφέρει πάντα πολύ.

Είναι ωραία η επιτροπή μας, όλοι τους είναι ένας και ένας και ξέρουν από μόδα, θέλουμε λίγο χρόνο βέβαια γιατί η αλήθεια είναι πως αυτές οι εκπομπές, ενώ ίσως δεν τους φαίνεται, είναι πάρα πολύ δύσκολες στην πραγματοποίηση τους.


Παράλληλα, σχετικά με την φημολογούμενη αποχώρηση της Ραχήλ Μακρή από το «J2US», η Μαρία Μπακοδήμου δήλωσε πλήρη άγνοια λόγω φόρτου εργασίας και γυρισμάτων.

«Νομίζω ότι ο Τριαντάφυλλος με την Δέσποινα Βανδή (στην πρεμιέρα του νέου J2US) χάθηκαν στη μετάφραση» πρόσθεσε, επίσης, η παρουσιάστρια του OPEN. «Δεν νομίζω ότι πραγματικά υπήρχε λόγος να γίνει η παρεξήγηση. Κάτι δεν κατάλαβε ο ένας, κάτι δεν κατάλαβε ο άλλος και έγινε λάθος επικοινωνία».