Στην κάμερα του «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος εφ’ όλης της ύλης.

Ο δημοσιογράφος του MEGA αναφέρθηκε στην επιλογή του σταθμού να του αναθέσει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, την συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη και τις ώρες τηλεοπτικών πτήσεων.

«Το κανάλι έκρινε, προφανώς και μετά από την καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσιάσαμε, ότι θα μπορούσε να με δοκιμάσει και σε μια ζώνη όπως αυτή του Σαββατοκύριακου.

Πολύ τιμητικό για μένα και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Δεν μου πήρε κανείς τίποτα γιατί ένα καινούργιο κανάλι είναι και σαφέστατα θα υπάρχουν αλλαγές. Νομίζω ότι καθεμιά αλλαγή που γίνεται, γίνεται προς το καλύτερο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

«Η πρόταση που μου ήρθε, τότε, από το One ήρθε κάποιες ώρες πριν τη λήξη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν. Σκέφτηκα ότι για μένα είναι μια ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό.

Ήμουν 11 χρόνια στον Γιώργο και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον ίδιο.

Δεν είναι αυτό που λέμε ότι έκλεισε ένα κεφάλαιο, άλλαξα σελίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος για την επί χρόνια συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν θα κρίνω τις κινήσεις άλλων (του ΑΝΤ1), προτιμώ να κρίνω τις δικές μου κινήσεις και για αυτό δεν μπορώ να μιλήσω για το ότι δεν δέχθηκα κάποια πρόταση».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντίνος Σιωμόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βρίσκομαι στην τηλεόραση δώδεκα χρόνια και έχω υπολογίσει ότι έχω υπάρξει στον αέρα περίπου 15.000».