Το Mega Cinema έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με δύο ταινίες και η μία σε Ά τηλεοπτική προβολή.

Το Σάββατο στις 22:50 οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το γνωστό αμερικάνικο θρίλερ, του 1999,  «Συλλέκτης οστών»,  σε σκηνοθεσία Φίλιπ Νόις και πρωταγωνιστές τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντζελίνα Τζολί, Κουίν Λατίφα, Μάικλ Ρούκερ, Μάικ Μακ Γκλόουν, Λούις Γκάζμαν, Λίλαντ 'Ορσερ.


Ενας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος στους δρόμους του Μανχάταν. Τα ανατριχιαστικά ίχνη που αφήνει σε κάθε τόπο του εγκλήματος μοιάζουν να έχουν κρυφή σημασία και δεν διευκολύνουν τις έρευνες της αστυνομίας. Ποιός μπορεί άραγε να κατανοήσει τα μηνύματα που στέλνει ο δολοφόνος;

Ποιός είναι αρκετά ικανός για να "παίξει" μαζί του; Ο Λίνκολν Ράιμ είναι ίσως ο καλύτερος αστυνομικός ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης και ένας σπουδαίος εγκληματολόγος. 'Ενας τραυματισμός, όμως, εν ώρα υπηρεσίας, τον αφήνει ανάπηρο -δεν μπορεί να κινήσει τα άκρα του - και έτσι χάνει σιγά σιγά τη θέληση για ζωή. Η Αμίλια Ντόναχι είναι μια ικανή νεαρή αστυνομικός, που οι ικανότητές της πέφτουν στην αντίληψη του Ράιμ και εντυπωσιασμένος από τη δουλειά της, πείθεται ότι πρέπει να συνεργαστούν, εάν θέλουν να προλάβουν το επόμενο χτύπημα του δολοφόνου. Καθώς οι έρευνες προχωρούν, ο Ράιμ και η Αμίλια συνειδητοποιούν πως ο δολοφόνος δρα με βάση ένα νοσηρό σχέδιο, που βρίσκεται μονάχα στο ξεκίνημά του.

Ο χειρότερος εχθρός της Αμίλια είναι ο χρόνος, στην προσπάθειά της να σώσει τα επόμενα πιθανά θύματα. Κανείς, όμως, δεν υπολογίζει που ακριβώς μπορεί να οδηγεί η συλλογή οστών, με την οποία "παίζει" ο ασίστακτος δολοφόνος..

Αστυνομικό θρίλερ

Αμερικανική παραγωγή του 1999

Σκηνοθεσία: Φίλιπ Νόις

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Αντζελίνα Τζολί, Κουίν Λατίφα, Μάικλ Ρούκερ, Μάικ Μακ Γκλόουν, Λούις Γκάζμαν, Λίλαντ 'Ορσερ

Διάρκεια: 120 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:

Την Κυριακή στις 21:00 σε Ά τηλεοπτική προβολή έρχεται η αμερικάνικη ταινία περιπέτειας  του 2017,  «Baby Driver» σε σκηνοθεσία Έντγκαρ Ράιτ και πρωταγωνιστές τους Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Τζον Χαμ, Λίλι Τζέιμς,Τζέιμι Φοξ, Έιζα Γκονζάλες.

Γενικά είναι καλό παιδί, αλλά διάολος πίσω από το τιμόνι. Αυτός είναι ο Baby (Άνσελ Έλγκορτ), ένας πιτσιρικάς άσος στην οδήγηση ειδικός στο να φυγαδεύει ληστές αμέσως μετά τα προγραμματισμένα χτυπήματά τους σε τράπεζες. Χρησιμοποιεί συνεχώς ακουστικά, ακούγοντας παλιά ροκ και σόουλ τραγούδια και σχεδιάζει κάθε απόδραση με βάση τον ρυθμό των τραγουδιών που τρυπώνουν στα αυτιά του. Η δράση "χορογραφείται" πάνω σε αυτά.O Baby δουλεύει για τον Ντοκ (Κέβιν Σπέισι), τον αρχηγό μιας συμμορίας που ληστεύει τράπεζες και αποτελείται από τον πρώην χρηματιστή και νυν εγκληματία Μπάντι (Τζον Χαμ), τη νεαρή, σκανδαλώδη σύντροφό του, Ντάρλινγκ (Έιζα Γκονζάλες) και τον αυθόρμητο, εκρηκτικό Μπατς (Τζέιμι Φοξ), που είναι επιφυλακτικός απέναντι στην αλλόκοτη στάση του νεαρού οδηγού. Όταν όμως ο Baby ερωτεύεται την Ντέμπορα (Λίλι Τζέιμς) μια γλυκιά σερβιτόρα, όλα αλλάζουν ξαφνικά... Η ταινία Baby Driver ήταν υποψήφια για 3 Όσκαρ (μοντάζ, ηχητικών εφέ, ήχου).

Κατάλληλο για άνω των 16 ετών

Περιπέτεια

Αμερικανική παραγωγή του 2017

Σκηνοθεσία: Έντγκαρ Ράιτ

Παίζουν: Άνσελ Έλγκορτ, Κέβιν Σπέισι, Τζον Χαμ, Λίλι Τζέιμς,Τζέιμι Φοξ, Έιζα Γκονζάλες

Διάρκεια: 112 λεπτά

Περιέχει σκηνές βίας και απρεπή φρασεολογία

Δείτε το τρέιλερ: