Αύριο μαζί με την εφημερίδα Παραπολιτικά κυκλοφορεί το μεγαλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο, το Car and Driver και ο Εκδότης και Διευθυντής του μιλάει στα Παραπολιτικα 90,1 για το νέο τεύχος.

“Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα σε σας και στους ακροατές των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

Νέο τεύχος Car and Driver, λοιπόν, αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ! Σε αυτό το τεύχος δοκιμάζουμε αποκλειστικά την υβριδική έκδοση του νέου Toyota Yaris που μόλις έφθασε στην Ελλάδα. Ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο πόλης, ευχάριστο οδηγικά και ιδιαίτερα οικονομικό.

Αυτό το τεύχος είναι αφιερωμένο στη μικρή κατηγορία των super mini, καθώς έχουμε επιλέξει για τις βασικές μας δοκιμές αυτοκίνητα όπως το ανανεωμένο Citroen C3 που ακολουθεί πιστά τη γαλλική σχολή περί ανέσεων και το νέο Peugeot 208 που το συγκρίνουμε με το VW Polo.

Ακόμη στις σελίδες του Car and Driver Οκτωβρίου ξεχωρίζει "το συγκριτικό της χρονιάς".

Tο ολοκαίνουργιο Audi A3 απέναντι στον premium ανταγωνισμό: τη BMW Σειρά 1 και τη Mercedes-Benz A-Class, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η σύγκριση του νέου VW Golf με το Honda Civic.

Στο ίδιο τεύχος αναλύουμε τις plug-in υβριδικές εκδόσεις του Volvo XC40 και του Peugeot 3008, ενώ σε πρώτη προβολή το νέο δημιούργημα του Gordon Murray το υπεραυτοκίνητο GMA T.50.

Νέο τεύχος Car and Driver αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ένα δυνατό πακέτο μαζί το νέο βιβλίο του Νίκου Καζαντζάκη που κανείς δεν πρέπει να χάσει.”