Η ξεκαρδιστική κωμωδία δράσης «The Gentlemen», του Γκάι Ρίτσι, που αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες εισπρακτικά ταινίες του 2020, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Ένας έμπορος ναρκωτικών αποφασίζει να πουλήσει την επικερδή επιχείρησή του και να αποσυρθεί, πυροδοτώντας μια σειρά συνωμοσιών και σχεδίων από όσους επιβουλεύονται τη θέση και την περιουσία του.

Η ταινία απέσπασε θετικές κριτικές κυρίως για τις εξαιρετικές ερμηνείες του καστ το οποίο αποτελείται από τους: Μάθιου ΜακΚόναχι, Τσάρλι Χάναμ, Κόλιν Φάρελ και Χένρι Γκόλντινγκ, ενώ «έσπασε τα ταμεία» ξεπερνώντας παγκοσμίως σε εισπράξεις τα 115 εκατομμύρια δολάρια. Παράλληλα, το «TheGentlemen» θεωρείται από πολλούς η μεγάλη επιστροφή του Γκάι Ρίτσι, μετά από 20 χρόνια απουσίας, στο είδος που τον ανέδειξε.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!