Μετά τη χθεσινή επιτυχημένη πρεμιέρα του GNTM – επικράτησε στην prime time ζώνη, με μέσο όρο τηλεθέασης στο νεανικό κοινό 28,5% και στο σύνολο 19%- απόψε (στις 21.00) προβάλλεται το δεύτερο επεισόδιο του φετινού τρίτου κύκλου του reality μόδας, με τους συμμετέχοντες στη δεύτερη audition. Αγόρια και κορίτσια αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του φετινού Greece's Next Top Model.

Στην χθεσινή πρεμιέρα του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη ροή του διαγωνισμού, προσαρμοσμένη στις πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας του κοροναϊού.

Οι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν, όπως πάντα, μπροστά στην κριτική επιτροπή για να κάνουν πασαρέλα και να ποζάρουν ώστε να τους πείσουν και να εξασφαλίσουν το “εισιτήριο” για τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση των bootcamp. Αυτή τη σεζόν δεν θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική πασαρέλα, αλλά ένα catwalk, με την ονομασία “IDcatwalk”.

Οι υποψήφιοι καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν ένα ειδικό, διαφορετικό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη ταυτότητα στυλιστική, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, ώστε οι 40 καλύτεροι να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού. Αυτή τη σεζόν ωστόσο, οι τέσσερις κριτές, έχουν στα χέρια τους, ένα «μυστικό όπλο», που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των auditions.

Ονομάζεται Wild Card και κάθε κριτής έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική Στην πρεμιέρα του GNTM 3, η Ζενεβιέβ Μαζαρί χρησιμοποίησε πρώτη τη Wild Card και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε μία υποψήφια παίκτρια. Πόσο ανατρεπτικά θα διαχειριστούν οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός, τις δικές τους κάρτες;